Legal Republic – Partner van Betrokken Ondernemers

 in Geen categorie

 

 

Legal Republic is een lean & mean advocatenkantoor dat alle kosten, die niets met goed juridisch advies te maken hebben, gekilld heeft. Geen marmeren kantoor, geen stoffige dossierkasten, alleen maar superslimme advocaten en juristen die tot het uiterste gaan voor het beste juridische en commerciële resultaat voor de klant.

Legal Republic biedt een (juridische) adviesformule voor bedrijven die géén jurist in dienst hebben en inzien dat het achteraf inschakelen van een advocaat op uurbasis economisch en gezien niet de meest handige optie is.

Legal Republic geeft een structurele inzet van advocaten en juristen bij haar klanten. Naargelang de grootte van het bedrijf en de hoeveelheid juridisch werk dat er ligt, komt er één keer in de week of één keer in de maand een advocaat of jurist langs om met de directeur of het MT een gestructureerde bespreking te voeren.

Ze hebben één doel: meerwaarde leveren. Een eigen juridische afdeling beschikbaar stellen voor de kosten die lager liggen dan een jurist in loondienst.

www.legalrepublic.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X