Nieuwe partner Robijn | Yonego

 in Nieuws

 

 

 

 

 

 

Met trots presenteren wij onze nieuwe partner Yonego! 

Hét ROI gedreven online marketing bureau, gevestigd in hartje Breda, verzorgt de strategische online marketing voor haar klanten en brengt daarnaast vraag en aanbod samen met Yonego’s eigen merken: vergelijkingsplatformen zoals bijvoorbeeld Makelaarwijzer.nl, zonnepanelenvergelijker.nl.

‘Met deze samenwerking willen we nog meer impact maken op de Bredase samenleving. Dat doen we al, bijvoorbeeld door vraag en aanbod samen te brengen op onze platformen, en door ondernemingen te helpen groeien’, zegt Hank van Dijk, Managing Director van Yonego. ‘Met het partnerschap met Betrokken Ondernemers Breda benadrukken we dit alleen maar meer’.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X