Nieuwsbrief – Betrokken Ondernemers Breda | APRIL 2020

 in Nieuws

 

Wij hopen van harte dat deze nieuwsbrief u, uw familie en eventuele medewerkers in goede gezondheid bereikt.

Afgelopen weken hebben we ons als netwerkorganisatie beperkt met het leggen van fysieke verbindingen vanwege de corona maatregelen.
Dat betekent dat de verplaatste Meet & Match bijeenkomst op 23 april a.s. uiteraard niet doorgaat.

Dat neemt niet weg dat we proberen te helpen, daar waar mogelijk. Onze aandacht gaat uit naar de groepen in de samenleving die het wat minder hebben op dit moment: ouderen die geen bezoek van familie mogen ontvangen, cliënten met een beperking die niet naar hun dagbesteding mogen e.d. maar ook de zorgmedewerkers die al wekenlang keihard werken.

Mocht deze nieuwsbrief u inspireren om vanuit uw bedrijf of organisatie een bijdrage te leveren, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Sterkte gewenst en blijf gezond! Veel lees en kijk plezier!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X