Nieuw bestuurslid voor Betrokken Ondernemers Breda | mei 2020

 in Nieuws

Sinds 11 mei jl. is  Nicole Fouchier toegetreden tot het bestuur van Betrokken Ondernemers Breda.
In het dagelijks leven begeleidt Nicole teams bij het activeren van hun organisatie en het ontwikkelen van leiderschap. Ze helpt de groei in een organisatie te versnellen en te verdiepen. Haar doel én passie is een positieve invloed te creëren op de energie van de medewerkers en daarmee op de weerbaarheid en wendbaarheid van de organisatie.

Daarnaast ondersteunt Nicole bestuurders en organisaties om betere en duurzame relaties op te bouwen met hun stakeholders. Denk bijvoorbeeld aan werknemers, klanten, studenten en donateurs.

Profit en not-for profit. Het draait volgens Nicole steeds meer om de kwaliteit van de service en ervaring die je als klant, student of werknemer ervaart in je contact met de organisatie. Nicole maakt hierbij gebruik van de lessen uit de filantropische fondsenwerving. Daar draait tenslotte alles om het creëren van een goede ervaring voor de gever. Zonder goede ervaring, geen donaties. Nicole is gehuwd en woont in Breda. Ze is maatschappelijk betrokken bij de Internationale School en het Fonds Voormalig Gasthuis.

Het bestuur van Betrokken Ondernemers Breda bestaat verder uit Danielle Muller (voorzitter), Frits van Ginneken (penningmeester), Anton van Mansum en Peter van der Schans.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X