Nieuwsbrief – Betrokken Ondernemers Breda | september 2020

 in Nieuws

Geef een dag voor…!

Samenwerken – verbinden – inspireren dat zijn onze kernwaarden en dat doen we dan ook het liefst. Bij voorkeur door middel van ‘live’ ontmoetingen. “Breda brengt het samen” is het motto van het gemeentebestuur van onze mooie stad. En dat doen wij al 10 jaar! Vandaar dat we heel graag zijn ingegaan op het verzoek van Voedselbank Breda om hen te helpen bij het inzamelen van producten bij vijftien Albert Heijn vestigingen in Breda. Een alternatieve “Directeuren-maken-vuile-handen-dag”.  Het nuttige met het aangename verenigen (uiteraard op gepaste afstand). Gezien de vele warme en mooie reacties van de deelnemers waren zij er ook aan toe. Met 350 volle kratten met producten voor de Voedselbank Breda als gevolg!

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020
Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X