Home Instead Thuisservice – nieuwe partner brons!

 in Nieuws

 

Per september 2020 mogen wij Home Instead Thuisservice WBO verwelkomen als nieuwe partner!

Home Instead Thuisservice WBO is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren en maken onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van The World Dementia Council. Home Instead Thuisservice is in Nederland een sterk groeiende organisatie met vestigingen in ruim 40 regio’s, van waaruit 1.250 CAREGivers maandelijks meer dan 60.000 uur dienstverlening aan senioren bieden.

Home Instead Thuisservice WBO zorgt ervoor mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat. Op deze manier bieden zij ondersteuning, persoonlijke verzorging en begeleiding thuis en zorgen zij voor het maximale leefplezier in de eigen omgeving van senioren. Met het opzetten van een zakelijke en heldere organisatie ontstaat een optimale structuur waarmee zij in staat zijn om een optimale dienstverlening aan hun klanten te bieden en hen de aandacht en kwaliteit te kunnen geven waar zij recht op hebben. Zij houden hierbij altijd een eenvoudig en helder uitgangspunt voor ogen: ‘hoe zouden wij zelf ondersteuning willen krijgen als wij in een ondersteuningsafhankelijke situatie komen?’

Home Instead Thuisservice levert niet-medische dienstverlening van 1 uur per week tot 24 uur per dag vanuit de WMO, de WLZ, de ZvW en/of op particuliere basis.

Meer informatie? bezoek de website https://www.homeinstead.nl/

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X