Nieuwsbrief – Betrokken Ondernemers Breda | Maart 2021

 in Nieuws

Samen maatschappelijke impact maken in Breda. Hoe leuk is het om dit samen met je collega’s te doen? Juist in deze tijd waarin thuiswerken de norm is en we veel minder tijd met onze collega’s door kunnen brengen. Maatschappelijk Betrokken Activiteiten leveren je een hoop plezier op en zijn ook nog eens zinvol. Wat denk je van pannenkoeken bakken voor eenzame ouderen? Het opruimen van zwerfvuil in de stad? Het opknappen van een verenigingshuis? Er is zóveel te verzinnen om samen maatschappelijke impact te maken. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen.

Enthousiast geworden? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel of mail ons!

De nieuwsbrief lees je hier.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X