Spring naar content

Betrokken Ondernemer? Ga mee naar Brabant Werkt Inclusief

Betrokken Ondernemer? Ga mee naar Brabant Werkt Inclusief

brabantwerktinclusief

De provincie Brabant houdt op 24 november een groot event in Den Bosch over inclusief werken. De dag is bedoeld om Brabant op de kaart te zetten als meest inclusieve provincie, en tegelijkertijd ook duidelijk te maken aan Den Haag dat er meer ondersteuning nodig is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten doen in het arbeidsproces.

Uitgebreid programma
De dag kent een uitgebreid programma. Na de opening en gezamenlijke lunch is er een tafelsessie van Twan Huys en minister Schouten. Ook Tof Thissen (algemeen directeur WERKbedrijf UWV), Kitty Jong (vice-voorzitter FNV), Mohamed El Mokaddem (voorzitter Cedris) en diverse andere gasten uit het bedrijfsleven schuiven aan.
’s Middags zijn er verschillende inspirerende presentaties en workshops om uit te kiezen. Van concrete tools en innovaties tot best practices en succesvolle samenwerkingen in de praktijk. De dag wordt plenair afgesloten met daarna een netwerkborrel en een walking dinner.

Ga mee met de Bredase bus
De gemeente Breda nodigt ondernemers uit de stad uit om mee te gaan naar deze dag en zo meer te weten komen over de bestaande mogelijkheden wat betreft inclusief werkgeverschap.

Belangstelling?
Stuur een mail aan Bram Smits (aam.smits@breda.nl) ovv Brabant Werkt Inclusief en ontvang een code waarmee je je via de site brabantwerktinclusief.nl gratis kunt aanmelden.