Spring naar content

Bluekens EV: ‘Samen een bijdrage leveren aan maatschappij’

Bluekens EV: ‘Samen een bijdrage leveren aan maatschappij’

Gert-Jan Jonker, general manager van Bluekens EV, samen met Justin Goetzee.
Gert-Jan Jonker, general manager van Bluekens EV, samen met Justin Goetzee.

Kennis uitwisselen met andere Bredase partijen en samen met de andere partners een bijdrage leveren aan een leefbare en betrokken stad. Dat is wat Bluekens EV wil bereiken met het partnership van Betrokken Ondernemers Breda.
“Je kunt samen veel meer, en we wilden daad bij het woord voegen”, vertelt Gert-Jan Jonker, general manager van Bluekens EV. “Doordat we landelijk werken, viel het ons op dat andere steden voorop lopen ten opzichte van Breda. Maar, de Gemeente Breda pakte de bal positief op, ging met ons in gesprek en heeft aangetoond dat thema’s als duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld, werkelijk op de agenda staan.”

Duurzaamheid bedrijfsmissie
Voor Bluekens EV is duurzaamheid kern van de bedrijfsmissie, legt Jonker uit. “Wij maken stadslogistiek veiliger, efficiënter en intelligenter en helpen bedrijven met de stap naar een emissievrije wagenpark. Dit doen we bijvoorbeeld al voor DHL, IKEA, De Krom en Jumbo. Niet alleen als zakelijk, maar juist ook als kennispartner om een bijdrage te leveren aan de maatschappij, iets wat altijd verankerd is geweest in het DNA van Bluekens.”

Dat laatste wil Jonker ook bij BOB. “We hopen elkaar te helpen en inspireren in het ondernemerschap en met Betrokken Ondernemers Breda een bijdrage te leveren aan een leefbare en betrokken stad. En dat dit ons allen samen gaat lukken, daar twijfelen we niet aan!”