Spring naar content

BOB en BredaBusiness starten Impact Academy 

BOB en BredaBusiness starten Impact Academy 

IMPACT ACADEMY BREDA IS EEN INITIATIEF VAN:

Samen met BredaBusiness heeft BOB het initiatief genomen voor het opstarten van de Impact Academy. Dit is een concrete vervolgstap na onze gezamenlijke Impact bijeenkomst bij Bank 15 (nu Bühne Breda ), eind vorig jaar.

We hebben vier partners van Betrokken Ondernemers Breda bereid gevonden om een kennissessie te verzorgen voor Impact Ondernemers, te weten PwC , Bart Meijs , Goedzooi en BuroCactus. Daarnaast trekken we samen op met Business Coach Breda en Urban Living Lab Breda.

Data

De Impact Academy bestaat uit een vier kennissessies over marketing, financiering, organisatie en klantreizen en is speciaal op maat voor impact ondernemers. Tijdens de bijeenkomsten praten vier interessante sprekers uit het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda je bij over deze onderwerpen. De bijeenkomsten zijn op 14 april, 12 mei en 9 juni van 8:30 – 11:00 uur. Op 7 juli is de slotbijeenkomst van 8:30 -13:00 uur met lunch.

Deze eerste editie van de Impact Academy richt zich op ondernemers. “We onderzoeken tevens of we een soortgelijk programma kunnen aanbieden voor non-profit organisaties”, laat Justin Goetzee weten.

Aanmelden

Heb je een vraag, wil je zelf een workshop verzorgen of ben je Impact Ondernemer en wil je je aanmelden, stuur dan even een berichtje aan Justin Goetzee. Aanmelden kan tot en met 6 april. Er zijn max. 25 plekken beschikbaar.