Spring naar content

Coach+Result: Beste opleider nu ook partner BOB  

Coach+Result: Beste opleider nu ook partner BOB  

Coach + Result samen met Justin Goetzee van Betrokken Ondernemers Breda.
Coach + Result samen met Justin Goetzee van Betrokken Ondernemers Breda.

Het Bredase Coach + Result helpt dagelijks klanten zich te verbeteren. Maar daarnaast wil het graag ook iets doen voor Breda. “Wij willen graag maatschappelijk een steentje bijdragen”, stelt Sjoerd Wenselaar

Wenselaar heeft daar al meteen concrete ideeën bij. “We willen graag onze handen uit de mouwen steken voor een mooi maatschappelijk project, en we gaan ook graag in gesprek met sociale ondernemers die behoefte hebben aan training en coaching.” 

Coach + Result heeft bij de start van het partnerschap met BOB meteen de daad bij het woord gevoerd, want intermediair Lisa Hendriks – 1 november begonnen bij BOB – volgt meteen een traject bij Coach + Result. 

Het is super dat ik in mijn nieuwe job meteen deze opleidingsmogelijkheden krijg”, vertelt Lisa. Tijdens de trainingsdagen krijgt ze nuttige tips, die meteen toepasbaar zijn in haar werk voor BOB. “Met wat ik tijdens de eerste dag heb geleerd over gesprekstechnieken, ben ik meteen aan de slag gegaan. Dat maakt deze training meteen heel waardevol.” De persoonlijke aanpak, direct met de coach, spreekt haar aan. “Maar ook van de sessies samen met de andere deelnemers leer ik veel.”

Esther Noordhoek & Pauline Speijer van Coach+Result samen met Lisa Hendriks van BOB.

Coach + Result heeft de roots in Breda. “Wij werken door heel Nederland, maar een groot deel van ons team komt uit Breda en daar zijn we trots op”, voegt Wenselaar toe. Het  bedrijf is specialist in het vergroten van commerciële slagkracht. “Wij richten ons op het ontwikkelen van medewerkers met klantcontact, externe en interne klanten en hun leidinggevende; managers en directieleden. Het uitgangspunt van een ontwikkeltraject is altijd het behalen van concrete doelen”, legt hij uit.

De opleider kreeg afgelopen week mooi nieuws te horen. Coach + Result is voor de 8ste keer verkozen tot De Beste Opleider in de categorieën Sales en Communicatie in de verkiezing ‘De Beste Opleider van Nederland’, georganiseerd door het platform Springest. “Op basis van 2.456 ervaringen zijn wij beloond met een gemiddelde van 9,7”, laat hij trots weten.