Spring naar content

CRAZE helpt Buurttuin met water en brandnetels

CRAZE helpt Buurttuin met water en brandnetels

Medewerkers van Craze bezig geweest in de Buurttuin!
Medewerkers van Craze bezig geweest in de Buurttuin!

Brandnetels verwijderen en de watervoorziening in een deel van de Buurttuin verbeteren. Medewerkers van CRAZE ging afgelopen week vol enthousiasme aan de gang in Brabantpark. “Zoveel handen verzetten meer werk dan wij hadden verwacht. Het geeft ons een gevoel van gewaardeerd worden”, verwoordt Liedewij de inzet namens de buurttuin na afloop. 

“De inzet van CRAZE, en vooral hun enthousiasme om aan te pakken in de regen, gaf iedereen de drive om aan de slag te gaan en de klus te klaren”, vervolgt ze.  Het was echt een win-win, aldus het team van de buurttuin. “Want de dag op zich was ook super gezellig.”

 

Dat vonden ook de medewerkers van CRAZE, vertelt Isabelle den Hertog. Zij genoten ervan om als team betrokken te zijn bij wat er buiten de CRAZE-kantoormuren nog meer in Breda speelt. “Daarnaast is het gewoon leuk om een dag andere werkzaamheden te hebben, nieuwe dingen te leren en bovendien een ongedwongen manier om met mensen in contact te komen.”

 

Tijdens de ochtend gingen de medewerkers aan de slag met aanleg van de watervoorziening. “Afgelopen zomer bleek dat een deel van de tuin echt te weinig water kon krijgen, dit is de beste oplossing die wij als groep hebben kunnen verzinnen en CRAZE heeft geholpen dit uit te voeren”, laat Liedewij weten. “Eeuwige dank namens iedereen!” Bovendien verwijderden de CRAZE-medewerkers brandnetels, die anders het Tiny Forest overwoekerd hadden. “Dit was een pittige klus, die zelfs na de lunch nog is voortgezet.”

 

CRAZE kijkt terug op een geslaagde dag en een mooie match. Wat heeft de dag opgeleverd? Isabelle is duidelijk: “Om te beginnen: veel plezier! En ook een stukje doorzettingsvermogen, want het was best koud en nat. En ook zeker het gevoel dat we met elkaar lokaal iets konden betekenen en nuttig konden zijn.”