Spring naar content

‘Delen graag ons netwerk en kennis met BOB’

‘Delen graag ons netwerk en kennis met BOB’

JM Corporate Finance

JM Corporate Finance hoefde nauwelijks verleid te worden om zich aan te sluiten bij BOB. Want, zo geeft associate partner Bart van den Brule aan: “Betrokken Ondernemers Breda staat bekend als een krachtig netwerk met een visie, waarbij sterke partijen zijn aangesloten.”  

“Als Brabants bedrijf met een diverse (inter)nationale klantenkring sluiten wij ons hierbij graag aan en delen wij ons netwerk en onze kennis. Alleen samen kun je groeien; wanneer wij iets voor Breda doen, groeien we samen. Dit doen wij met veel plezier, samen met ons team.”

 BOB past JM Corporate Finance dus als gegoten. “We zijn trots op onze Bredase roots en geven als betrokken ondernemer graag iets terug aan de samenleving. Dit jaar vieren we ons 12,5-jarig bestaan, een mooie aanleiding om samen Breda een stukje mooier te maken.” 

JM Corporate Finance is opgericht door Drs. Jan van Wijngaarden. Sinds 2021 is Bart Koreman toegetreden als partner, inmiddels werken we met 10 adviseurs en groeit het bedrijf nog steeds.  

Met visie

Als onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten, legt Van den Brule uit. “Op heldere wijze begeleiden wij overnametransacties in alle branches van het bedrijfsleven. Zowel het MKB als internationale ondernemingen kunnen bij ons team van ervaren experts terecht. Dit team heeft een gedegen trackrecord én bij allen staat de klant centraal. Gewoon helder, met visie.”