Spring naar content

Drie nieuwe partners kijken uit naar ‘vruchtbare samenwerking met andere partijen’

Drie nieuwe partners kijken uit naar ‘vruchtbare samenwerking met andere partijen’

A Brand New Day, Van Tilburg-Bastianen en Rouws& Ceulen ondertekenden afgelopen week het partnerschap.

Drie nieuwe Betrokken Ondernemers hebben zich aan het eind van de zomervakantie aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Het gaat om Rouws & Ceulen, Bureau voor Vermogensbeheer, automotivebedrijf Van Tilburg-Bastianen en A Brand New Day. 

Voor Van Tilburg-Bastianen was het een weerzien met Betrokken Ondernemers Breda (BOB). Het automotivebedrijf is diepgeworteld in de Bredase samenleving en heeft ook een lange historie in de stad. Na een eerder lidmaatschap keerde het bedrijf terug. Manager zakelijke markt bij Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Peter Smeekens ondertekende het partnerschap. “Als Brabants familiebedrijf konden we bijna niet anders dan ons aansluiten bij dit mooie netwerk, waarmee we de betrokkenheid van TB in onze prachtige regio verbreden en vergroten.”

Peter Smeekens van Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. is blij weer partner te zijn van Betrokken Ondernemers Breda.

Rouws & Ceulen, Bureau voor Vermogensbeheer haalt met het partnerschap met Betrokken Ondernemers Breda de toch al innige band met Breda verder aan. Jan Frederik Ceulen daarover: “Sinds 1984 zijn wij als vermogensbeheerder gevestigd in Breda en hebben we veel aan deze stad te danken. Wij zetten ons graag in voor Betrokken Ondernemers Breda en zien uit naar een vruchtbare samenwerking met andere partijen in deze mooie stad.” 

Jan Frederik Ceulen, Mark Wiertz, Jos Elenbaas en Ruud Wiltink van Rouw & Ceulen, Bureau voor Vermogensbeheer, poseren trots met de partnerovereenkomst, samen met Justin Goetzee van BOB.

Voor A Brand New Day, dat marketing en sales doet voor een groot aantal aansprekende drankmerken, is het partnerschap met Betrokken Ondernemers Breda een manier om het sociale hart van het bedrijf te laten zien én ook in de praktijk te brengen. Want, zegt directeur Carlo van Overveld: “Ons jonge, dynamische team vindt het erg leuk iets terug te doen voor Breda. Wij zijn een zeer sociaal bedrijf. Niet alleen naar onze collega’s intern, maar ook richting de wereld om ons heen.”

Directeur Carlo van Overveld en hr-manager Esther Simons proosten samen met Justin Goetzee en Lieke van Boxtel op het partnerschap.