Spring naar content

HBS: ‘Graag maatschappelijk impact maken’ 

HBS: ‘Graag maatschappelijk impact maken’ 

De talenten achter HBS!
De talenten achter HBS!

Dienstverlener Human Business Support heeft als dienstverlener een heldere missie: blijvend meer waarde halen uit mensen en organisaties. “Wij geloven oprecht dat iedereen er toe doet en iedereen van waarde is”, vertelt directeur Dorrianne van Vugt – Van Hal

Blijvend meer waarde halen uit mensen en organisaties doet HBS door steeds anders te kijken, anders te denken en anders te doen, aldus Dorrianne. “Wij doen dit op het gebied van arbodienstverlening en mens- en organisatieontwikkeling. Ook faciliteren wij het ACE HR-collectief, een regionaal collectief voor en door HR-professionals.”

Maatschappelijk een steentje bijdragen zit in de kernwaarden van het bedrijf. “Sinds onze verhuizing naar Breda waren we op zoek naar een nieuwe mogelijkheid om praktisch invulling te geven aan dit geloof en een bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij denken dit in BOB gevonden te hebben.”

HBS wil graag iets doen wat een maatschappelijke impact heeft. “Dit kan met het hoofd, met de handen, maar altijd met ons hart! Ook denken we graag mee, of maken de verbinding.”