Spring naar content

Justin Goetzee langer verbonden aan Betrokken Ondernemers Breda

Justin Goetzee langer verbonden aan Betrokken Ondernemers Breda

Justin Goetzee tijdens de Ondernemers Maken Vuile Handen Dag, donderdag 22 september 2022.
Justin Goetzee tijdens de Ondernemers Maken Vuile Handen Dag, donderdag 22 september 2022.

Het bestuur van Betrokken Ondernemers Breda heeft Justin Goetzee voor langere tijd aan zich verbonden als directeur. Dat heeft voorzitter Danielle Muller donderdag 22 september tijdens Ondernemers Maken Vuile Handen Dag bekendgemaakt.

Hiermee kan de stichting, die zich hard maakt voor maatschappelijke betrokken ondernemen in Breda, een volgende stap zetten in haar ontwikkeling. “Wij zijn blij dat we met Justin verder kunnen werken aan de doelstellingen van Betrokken Ondernemers en onze missie: Alle bedrijven in Breda werken samen met maatschappelijke organisaties om positieve impact te maken op mens en omgeving.”

Beleidsplan

Goetzee werd eerder dit jaar aangesteld als interim-manager. Nu hij langer verbonden blijft aan Betrokken Ondernemers is zijn eerste opdracht uitvoering geven aan het in mei dit jaar gepresenteerde beleidsplan. “Naast het optimaliseren van onze fysieke activiteiten, gaan we onderzoeken hoe we een digitaal platform kunnen toevoegen aan onze middelen. Zo willen nog beter verbinding kunnen maken tussen alle partijen.”

Team uitbouwen

In de afgelopen maanden bouwde Goetzee al verder aan het team van Betrokken Ondernemers Breda, dat nu naast Goetzee bestaat uit intermediair Lieke van Boxtel. Zij is verantwoordelijk voor de contacten met maatschappelijke organisaties en het koppelen van deze organisaties aan Bredase bedrijven. “Met ons team kunnen we zo ondernemers ondersteunen bij het maatschappelijk betrokken ondernemen.”

Daarnaast hoopt hij op korte termijn een intermediair aan te stellen die de contacten met het bedrijfsleven verder aanhaalt en nog meer dan de huidige 185 partners aan de stichting weet te verbinden. “Zodat we op een nog krachtige manier verbindingen kunnen maken tussen bedrijfsleven en maatschappelijke partners, om samen meer impact te hebben op Breda. Daar heb ik veel zin in.”

(Foto Jille Zuidema)