Spring naar content

‘Kernwaarden Midglas glasverzekeraar passen bij netwerk BOB’

‘Kernwaarden Midglas glasverzekeraar passen bij netwerk BOB’

Nieuwe partner, Midglas sluit zich aan bij Betrokken Ondernemers Breda!
Nieuwe partner, Midglas sluit zich aan bij Betrokken Ondernemers Breda!

Midglas is al meer dan 100 jaar gevestigd in Breda én heeft als een van haar kernwaarden betrokkenheid. Dus is lidmaatschap van Betrokken Ondernemers Breda een voor de hand liggende stap.  

“We vinden het belangrijk om onderdeel uit te maken van hét netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers, om zo samen ‘onze stad’ nog mooier te maken”, vertelt Victorine Hollaers, intern accountmanager bij Midglas.

 

Midglas is van origine glasverzekeraar en – met trots – marktleider in de niche van glasverzekeringen. Midglas heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld van een pure glasverzekeraar tot een full-service organisatie waar het schadeproces van aanmelding tot afhandeling is ondergebracht. “We verzekeren meer dan 900.000 risicoadressen in Nederland. Ons productaanbod richt zich op een brede klantgroep: MKB & Horeca, vastgoed, VvE’s, woningcorporaties en gemeenten.”

 

Wat hopen Victorine en haar collega’s van Midglas te bereiken met het lidmaatschap van BOB? “Door deelname hopen we duurzaam impact te kunnen maken op mens en omgeving. Daarnaast verwachten we sociale binding met stichtingen en de andere betrokken partners te kunnen creëren.”