Spring naar content

‘Maatschappelijke organisatie maximale uit zichzelf laten halen’

‘Maatschappelijke organisatie maximale uit zichzelf laten halen’

Paul Hoogerhuis en Anouk Benner van Brickbybrick samen met Lisa Hendriks van BOB.
Paul Hoogerhuis en Anouk Benner van Brickbybrick samen met Lisa Hendriks van BOB.

“Het maximale uit je maatschappelijke organisatie halen, dat is waar we de aangesloten organisaties mee kunnen helpen”, geven oprichters Paul Hoogerhuis en Anouk Benner van BrickbyBrick aan. Als kersverse partner van BOB staan zij met hun team klaar om een bijdrage te leveren aan Breda. En da’s logisch:. “Ons hart ligt in Breda! Zowel privé als zakelijk.”

De aanpak van Paul Hoogerhuis en Anouk Benner is er een van aanpakken, vertellen ze. “Wat kan er slimmer, beter en hoe ga je dat daadwerkelijk voor elkaar krijgen. Wij blijven niet hangen in de constatering maar zorgen dat verbeteringen daadwerkelijk geïmplementeerd worden. Woorden én daden dus. En daar worden wij dan weer heel blij van!”

Het succesvoller maken van je organisatie begint bij het krijgen van inzicht en daarmee ook grip op je organisatie, legt Hoogerhuis uit. “Wat speelt er, waar zitten de issues. Maar ook waar zitten de kansen én oplossingen die leiden tot duurzame verbeteringen binnen je organisatie.”  

Wie met BrickbyBrick aan de slag gaat, doet dat volgens een traject waarin de organisaties telkens kleine verbeteringsstappen zetten. Benner: “Om uiteindelijk een grote stap voorwaarts te maken richting een succesvolle onderneming.”

Bij BOB willen de initiatiefnemers van BrickbyBrick hun kennis en kunde inzetten voor Breda, passend bij het gemeenschappelijke Bredase verleden van de ondernemers, die sinds twee jaar BrickbyBrick vormen. “Hoe leuk is het dan om ook hier heel lokaal je bijdrage te kunnen leveren aan Bredase organisaties die graag gebruik maken van wat extra kennis en kunde op bepaalde vlakken. Dat doet goed en voelt goed!”