Spring naar content

Medewerkers AB Inbev bezorgen verpleeghuisbewoners bijzondere Valentijnsdag

Medewerkers AB Inbev bezorgen verpleeghuisbewoners bijzondere Valentijnsdag

Medewerkers van AB InBev zijn op Valentijnsdag op stap geweest met veertien cliënten van Elisabeth.
Medewerkers van AB InBev zijn op Valentijnsdag op stap geweest met veertien cliënten van Elisabeth.

Medewerkers van AB Inbev hebben veertien bewoners van verpleeghuis Surplus Elisabeth afgelopen dinsdag een bijzondere Valentijnsdag bezorgd. De medewerkers van de brouwerij namen de bewoners mee voor een middagje gezelligheid in café Publieke Werken.

Voor AB InBev is het vanzelfsprekend om door het jaar heen in actie te komen, vertelt Marsha van Alphen. “We proberen iedere dag onze doel ‘To a Future with more Cheers’ waar te maken. Onze collega’s houden van gezelligheid, en delen dit graag met anderen. Omdat wij gevestigd zijn in Breda, doen we graag iets terug voor de lokale bewoners.”

De brouwerij probeert medewerkers zoveel mogelijk vrijwilligersactiviteiten te bieden. “Zodat verschillende collega’s gedurende het jaar hier aan mee kunnen doen”, aldus Masha. Zoals deze dinsdag, met Valentijnsdag. Een dag die bij uitstek geschikt is voor een mooie dag uit, daar het een dag is waar geliefden met elkaar gezelligheid opzoeken in de horeca. “Maar voor sommigen ouderen is dat lastig, aangezien die geliefden er misschien niet meer zijn.  Vandaar dat wij hier graag een gezellige middag van wilden maken, waar we samen kunnen proosten op de liefde met een lekker drankje.”

De ouderen genoten van de aandacht, merkte Debbie Peeters, medewerker Welzijn bij locatie Elisabeth van Surplus. “De cliënten hebben genoten en hebben weer even aan de maatschappij kunnen deelnemen, weg zijn van het verpleeghuisleven. Het weer was perfect en locatie was weer toegankelijk en gezellig. En natuurlijk de zeer gezellige medewerkers van AB InBev!”

Die medewerkers van AB Inbev genoten eveneens, laat Marsha weten. “Het leverde veel glimlachen op bij onze vrijwilligers en deelnemers vanuit Elisabeth. We hebben genoten van de mooie verhalen, het lekkere weer en de gastvrijheid van Elisabeth. Super bedankt!”

De middag kwam tot stand na bemiddeling van Betrokken Ondernemers Breda.