Spring naar content

Ondernemers maken Vuile Handen Dag: meld je aan!

Ondernemers maken Vuile Handen Dag: meld je aan!

_DSC4894-Edit

We mogen weer! Een dag helemaal weg achter je bureau, je handen uit de mouwen steken, je hoofd leegmaken, de stad in, je stappenteller laten ratelen, maar bovenal: onze stad mooier en schoner maken! Want 22 september is het tijd voor onze jaarlijkse Ondernemers Maken Vuile Handen Dag.

Ben je directeur, lid van het managementteam of zelfstandig ondernemer, of geef je leiding aan een maatschappelijke organisatie? Dan hopen we dan samen met je aan de slag te gaan!

Donderdag 22 september gaan we in kleine groepjes de wijken in voor een grote opruimactie van zwerfvuil. Dat is nodig, omdat zwerfvuil nog steeds een levensgroot probleem is. Niet alleen zorgt het voor een rommelig straatbeeld, maar de afvalresten en verpakkingsmateriaal vervuilen de natuur en bieden een aantrekkelijk leefmilieu voor ongedierte. Daarom gaan we samen zwerfvuil ruimen, zodat we de Parel van het Zuiden weer een stukje schoner en mooier maken.

De dag begint om 12.00 uur met ontvangst bij De Teruggave en eindigt daar na de opruimactie met een mooie netwerkborrel tussen 16.15 en 18.00 uur.

Lid van Betrokken Ondernemers Breda? Meld je aan via deze link!

PS: Nog geen lid, maar sluit je graag aan? Benader Justin Goetzee.