Spring naar content

‘Steentje bijdragen aan bouw van nieuwe kansen’

‘Steentje bijdragen aan bouw van nieuwe kansen’

Sebastiaan Kropf van STRND en Justin Goetzee van BOB proosten op samenwerking!
Sebastiaan Kropf van STRND en Justin Goetzee van BOB proosten op samenwerking!

STRND, BAAI en Bootje Varen Breda staan voor een grote glimlach op het gezicht van iedere bezoeker, weet Sebastiaan Kropf, die aan alledrie verbonden is als sales- en marketingmanager. “Als aanbieder van een glimlach op het gezicht van iedere bezoeker hopen wij als organisatie door ons partnerschap bij BOB een steentje bij te dragen aan het bieden van nieuwe kansen.”   

“Elk steentje dat wij als bedrijf kunnen bijdragen aan de bouw van nieuwe kansen voor mensen die het hard nodig hebben, reiken wij graag aan”, maakt Kropf duidelijk. “Het collectief van een organisatie als BOB en onze eigen diverse organisatie maakt het dat er meerdere bouwstenen tegelijkertijd aangeboden worden, hetgeen de bouw versnelt.” 

Kansen ziet Kropf voldoende. “Buiten de fysieke middelen is de innerlijke mens vaak een ondergeschoven kindje bij hulpbehoevenden. Laat dat nou net onze specialiteit zijn. Binnen het netwerk hopen wij uiteraard nieuwe kansen te vinden die een toegevoegde waarde zijn voor onze organisatie en uiteraard ook voor de samenwerkingspartners die we gaan vinden.”

Met de drie bedrijfsonderdelen bieden STRND, BAAI en Bootje Varen Breda een groot aanbod van diverse activiteiten en ruimtes voor (bedrijfs)uitjes op maat voor grote en ook kleinere groepen. BOB biedt volgens hem de kans om de kracht van het bedrijf in te zetten voor diverse maatschappelijke doelen. Dat is niet het enige. “Bovendien biedt BOB ook nog eens een mooi zakelijk netwerk.”