Spring naar content

Stichting de Sleutel: nieuwe maatschappelijke partner

Stichting de Sleutel: nieuwe maatschappelijke partner

Lieke van Boxtel en Eric Gertjan Haverkamp na ondertekening van het partnerschap.
Lieke van Boxtel en Eric Gertjan Haverkamp na ondertekening van het partnerschap.

Stichting de Sleutel heeft deze week de overeenkomst als maatschappelijk partner van Betrokken Ondernemers Breda ondertekend. “We kijken uit naar de eerste betrokken ondernemers die bij ons over de vloer komen”, geeft Eric Gertjan Haverkamp van de stichting aan.

De reden om aan te sluiten bij BOB is ook glashelder: “Samen sta je sterker”, verwoordt hij kernachtig. De Sleutel herbergt een ontmoetingscentrum, kringloop voor de Haagse Beemden, waarvoor ze ook diverse activiteiten opzet door en voor bewoners.

Bij De Sleutel zijn wekelijkse, maandelijkse en eenmalige activiteiten waar bewoners aan deel kunnen nemen. Daarnaast zijn er spontane festiviteiten zoals een High Tea of een gezellige middag met live muziek. “Gewoon omdat het kan, en we het leuk en gezellig vinden om bewoners bij elkaar te brengen.”

Bovendien zijn er bij De Sleutel regelmatig leuke en leerzame workshops en informatieve bijeenkomsten, voor en door bewoners. Ook zijn er regelmatig spreekuren van officiële instanties, waar bewoners met persoonlijke vragen terechtkunnen.

Meer via de website van De Sleutel Breda.