Spring naar content

Verwenzorgweek: Een rondleiding met de makelaar door het stadshart

Verwenzorgweek: Een rondleiding met de makelaar door het stadshart

Bastiaansen-van den Bemd Makelaars nam tijdens de Verwenzorgweek cliënten van de Zonnebloem  uit Bavel mee voor een stadswandeling en een lunch. FOTO REINIER DE VLAAM
Bastiaansen-van den Bemd Makelaars nam tijdens de Verwenzorgweek cliënten van de Zonnebloem uit Bavel mee voor een stadswandeling en een lunch. FOTO REINIER DE VLAAM

Achttien gasten en drie vrijwilligers van de Zonnebloem Bavel hebben samen met Bastiaansen-van den Bemd Makelaars vrijdagmiddag een stadswandeling gemaakt door Breda. 

“De gezellige gesprekken, de grapjes, de serieuze verhalen, het lekkere eten en het mooie Breda maakten het tot een topdag!”, laten makelaars Thomas van den Bemd en Kim Bastiaansen weten.

Het makelaarskantoor zorgde voor twee Stadsgidsen van Stichting Gilde de Baronie en aansluitend voor een heerlijke lunch bij de Corenmaet. Thomas en zijn vrouw en Kim en haar moeder zorgden namens het kantoor voor de begeleiding.

“Wij werken dagelijks met mensen en vinden het belangrijk om betrokken te zijn met Breda”, vertelt Kim over deelname aan de Verwenzorgweek van Betrokken Ondernemers Breda. “Zeker omdat we Breda en de omliggende dorpen als werkgebied hebben.”

“We maken veel eenzaamheid mee tijdens ons werk en op deze manier konden wij ouderen een mooi dagje uit geven. Sommige mensen waren al vijftien jaar niet meer in de binnenstad van Breda geweest. Iedereen heeft een lekker gerecht gekozen, sommige hoeven een week niet meer te eten, aldus de gasten.”

Het was al met al een ontzettend waardevolle dag vol voldoening, aldus Kim en Thomas. 

FOTO’S REINIER DE VLAAM