Spring naar content

Via BOB vanuit hartje Breda kennis en inspiratie delen

Via BOB vanuit hartje Breda kennis en inspiratie delen

Jeroen Baardemans in actie als moderator tijdens de themabijeenkomst arbeidsmarkt van Betrokken Ondernemers Breda.
Jeroen Baardemans in actie als moderator tijdens de themabijeenkomst arbeidsmarkt van Betrokken Ondernemers Breda.

“Als je gevestigd bent in hartje Breda, wat is er dan mooier om met onze kennis en ervaring iets te kunnen doen voor al die mooie en belangrijke initiatieven en organisaties in onze mooie stad?” Dus is KOROKI Communications trotse partner van Betrokken Ondernemers, maakt managing director Jeroen Baardemans duidelijk.

“We vinden het niet meer dan logisch om maatschappelijk betrokken te zijn, als persoon en als organisatie”, vervolgt hij. “Met onze expertise op het gebied van communicatie, reputatie en presentatie hopen we ons steentje bij te kunnen dragen aan mooie initiatieven van Betrokken Ondernemers Breda en aangesloten organisaties.” 

KOROKI Communications adviseert en ondersteunt als full-service strategisch communicatiebureau organisaties bij complexe communicatie- en reputatievraagstukken en geeft media- en presentatietrainingen. “KOROKI betekent ‘vertellen’ of ‘spreken’ in het Maori en dat is wat precies we doen: we helpen organisaties bij het vertellen van hun verhaal.”

Wat denkt Baardemans te vinden bij BOB? “Geen beter gevoel dan goed doen. We hopen kennis en inspiratie uit allerlei verschillende richtingen te vinden. En vice versa natuurlijk! We zijn ervan overtuigd dat we door samen te werken meer kunnen bereiken en meer dingen voor elkaar te kunnen krijgen. En daarbij vooral veel van elkaar te leren en met elkaar te delen! Dus kom vooral eens langs. De koffie (of iets anders) staat klaar!”