DIRECTEUREN-MAKEN-VUILE-HANDEN-DAG

Gezond en vitaal naar de toekomst

Bijeenkomst bij Club Pellikaan samen met Vitaal Breda

Op dinsdag 18 juni organiseerden wij een bijeenkomst met als onderwerp; “Gezond en Vitaal naar de toekomst”. 

In 2025 is Breda de vitaalste stad van Nederland, dat is waar Vitaal Breda voor gaat. Een stad waar je gezond en met plezier opgroeit, woont, werkt, sport en oud wordt. Vitaal Breda wil dit bereiken door te samenwerken in een netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers en organisaties met ieder zijn of haar eigen specialisme.

Betrokken Ondernemers en Vitaal Breda organiseerden samen deze bijeenkomst om bedrijven uit het netwerk te inspireren op het gebied van vitaliteit op de Bredase werkvloer. De bijeenkomst vond plaats bij Club Pellikaan.

De bijeenkomst begon met een interview door de bekende sportverslaggever Joep Schreuder aan ‘oud wereldkampioene schaatsen’ Annamarie Thomas. Hoe kijkt deze sportvrouw aan tegen vitaliteit op de werkvloer? 

Aansluitend vertrokken we naar de Spinning Room voor een presentatie van Stefan Adriaansen over zijn visie op vitaliteit. Marcel Visser vertelde meer over Vitaal Breda en Sjaak Langeberg kwam met een inspirerend verhaal over de Sociale Sportschool. De Sociale Sportschool combineert een serieuze work-out met een sociale component: sporters gaan met ouderen in een rolstoel of met rollator samen op bootcamp! Rolstoelen worden als fitnessapparaten gebruikt.

Na afloop kreeg iedereen een gezonde ijsthee en heerlijke hapjes, aangeboden door Club Pellikaan.

Fotoalbum Gezond en vitaal naar de toekomst – Foto’s: Boyd Smith Photo
1_vitaliteit_bosvb_boyd-smith-photo2_vitaliteit_bosvb_boyd-smith-photo3_vitaliteit_bosvb_boyd-smith-photo

Fotoalbum Gezond en vitaal naar de toekomst – Foto’s: Boyd Smith Photo

Start typing and press Enter to search

X