DIRECTEUREN-MAKEN-VUILE-HANDEN-DAG

INZAMELINGSACTIE VOOR VOEDSELBANK BREDA

28 AUGUSTUS 2020 | ALBERT HEIJN BREDA

Zoals u wellicht weet is de Directeuren-Maken-Vuile-Handen-Dag in maart jl. vanwege de coronacrisis geannuleerd. Nu de vrijheid rondom de coronamaatregelen weer is verruimd, vinden wij het de hoogste tijd om weer met elkaar aan de slag te gaan. Op vrijdag 28 augustus a.s. gaan wij met 70 directeuren van onze aangesloten bedrijven onze handen uit de mouwen steken.

Wat gaan we doen?

Albert Heijn start een actie voor alle voedselbanken in ons land; deze actieweek vindt plaats van 24 t/m 30 augustus a.s. Omdat het de Voedselbank Breda ontbreekt aan voldoende vrijwilligers om 7 dagen lang bij de 17 Bredase AH vestigingen actief te zijn, heeft ze ons benaderd met de vraag of wij een dag willen ‘adopteren’. De 70 deelnemers worden verdeeld over 15 Albert Heijn vestigingen.

De werkzaamheden bij de AH vestiging bestaan uit het attenderen van de klanten op producten die de cliënten van de Voedselbank goed kunnen gebruiken en de klanten van AH aan te sporen een of meer producten voor de cliënten van de Voedselbank aan te schaffen. Vervolgens worden de producten na het afrekenen bij de kassa verzameld. Hierna brengen AH medewerkers de producten naar het magazijn.

INZAMELINGSACTIE VOOR VOEDSELBANK BREDA | 28 AUGUSTUS 2020

Start typing and press Enter to search

X