Hotel Nassau Breda zamelt kerstcadeaus in voor Koninklijke Visio Blauwe Kamer

Ook dit jaar stond er in de lobby van Hotel Nassau Breda weer een prachtig versierde wensboom. Op het eerste gezicht een kerstboom zoals ieder ander. Maar wie goed kijkt, ziet dat de boom vol hangt met wenskaartjes van bewoners van Koninklijke Visio Blauwe Kamer. Het is een initiatief van Hotel Nassau Breda in samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda. De twee zamelen zo cadeaus in voor deze doelgroep.

Koninklijke Visio De Blauwe Kamer
De Blauwe kamer is een onderdeel van de landelijke organisatie Koninklijke Visio die zorg verleent aan mensen met een visuele en meervoudige beperking. Op de locatie zijn in totaal 15 woongroepen en worden de cliënten ondersteund en begeleid, variërend van persoonlijke verzorging tot therapieën, mobiliteitstrainingen en ondersteunende begeleiding.

Hoe kon men helpen?
De kick-off  was op vrijdag 6 december bij Hotel Nassau, daar was de wensboom te bewonderen. In de wensboom hingen kaartjes. Ieder kaartje vertegenwoordigde een cliënt. “Om te zorgen dat ook zij een prettige Kerst hebben, vroegen wij iedereen om een bijdrage te leveren aan hun geluk dit jaar. Iedereen kon een kaartje uit de boom halen om een passend cadeautje voor deze persoon te kopen”, zo vertelt Yolanda Bianca, General Manager bij Hotel Nassau Breda. “Als richtlijn gold er een bedrag van 10 á 15 euro per kaartje, zodat iedereen een cadeautje van ongeveer dezelfde waarde ontving. Natuurlijk mochten mensen er wel voor kiezen om meerdere cliënten blij te maken”, aldus Bianca.

Overhandigen
De gekochte cadeaus mochten bij  de receptie van Hotel Nassau afgegeven worden. Daar konden mensen tevens een donatie doen, mocht er geen tijd zijn om een cadeau te kopen. Van de donatie zorgde het personeel van Hotel Nassau Breda dan alsnog voor een verrassend kerstgeschenk. Op 23 december werd in Hotel Nassau de cadeautjes overgedragen aan de cliënten van Koninklijke Visio De Blauwe Kamer.

Kerstbeleving
Op 24 december werd er een speciale kerstbeleving georganiseerd waarbij tijdens deze kerkbeleving de cadeau werden uitgedeeld die de bewoners hadden gekregen van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott!

 

Bijzondere kerstboom bij Hotel Nassau voor De Blauwe Kamer | 23 DECEMBER 2019
wensboom-hotel-nassau-de-blauwe-kamer-23-12-2019-4wensboom-hotel-nassau-de-blauwe-kamer-23-12-2019-5wensboom-hotel-nassau-de-blauwe-kamer-23-12-2019-6

Bijzondere kerstboom bij Hotel Nassau voor De Blauwe Kamer | 23 DECEMBER 2019

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X