Op donderdag 21 juni heeft Royal Cosun een vijftal bewoners van Huize Raffy een onvergetelijke middag bezorgd door een prachtige wandeling te maken met de rolstoel naar Kinderboerderij Parkhoeve Noord. Tegelijkertijd waren 15 medewerkers van Royal Cosun bezig met het opknappen van de Hoeve van dezelfde Kinderboerderij. Een mooie combinatie!

Kinderboerderij Parkhoeve Noord ligt in een mooi natuurrijk gebied, grenzend aan de wijk Hoge Vucht. De Kinderboerderij draait voornamelijk op vrijwilligers. In het centrum van de Kinderboerderij staat een oude Hoeve, waar je gezellig wat kan eten en drinken. De binnen- en buitenkant van deze Hoeve had een nieuwe lik verf nodig. Ook een dierenverblijf en een aantal bankjes zijn weer zo goed als nieuw. 

Terwijl er flink geklust werd, is een vijftal medewerkers van Royal Cosun op stap gegaan met bewoners van Huize Raffy. “Een wandeling maken met ouderen is fantastisch om te doen, aldus Lilian Buckens van Royal Cosun. Het geeft veel voldoening. Een aantal collega’s hebben samen met de ouderen naar de dieren gekeken op de Kinderboerderij en een drankje gedronken op het terras van de Hoeve”.

 De concernstaf van Cosun (bekend van Suiker Unie en Aviko) in Breda gaat elk jaar aan de slag voor een maatschappelijk doel. “Door ons samen in te zetten voor de lokale gemeenschap hebben we onderling een hechtere band gekregen, op een andere manier met elkaar gewerkt dan gewoonlijk en iets tastbaars opgeleverd voor mensen die dat heel goed kunnen gebruiken”, vertelt Lilian Buckens.

Royal Cosun

Royal Cosun is een agro-industrieel concern en bestaat uit bedrijven die agrarische grondstoffen verwerken tot producten en ingrediënten voor voeding en tal van andere toepassingen. Bekende (merk)namen zijn: Suiker Unie, Van Gilse Suiker en Aviko.

Foto’s Maatschappelijke dag Royal Cosun
tussen-de-geitjesgroep20180621_155239

Foto’s Maatschappelijke dag Royal Cosun

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X