De Kok Bouwgroep – met vestigingen in Breda, Oosterhout en Bergen op Zoom – is naast een bouwbedrijf, een maatschappelijk betrokken bedrijf dat zich inzet voor de samenleving. Op vrijdag 15 juni 2018 hebben 15 medewerkers van de Kok Bouwgroep, vestiging Breda, hun handen uit de mouwen gestoken op en rond basisschool het Kasteel.

Bart de Kok, algemeen directeur van De Kok Bouwgroep: “Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen is een onderwerp dat hedendaags actueel is, ook in de bouwbranche. Bij elk project worden bij ons de onderdelen ‘People, Planet & Profit’ in overweging genomen. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan het goede, onbetaalde werk dat organisaties en mensen in onze regio verrichten. Vandaag is perfect verlopen. Het geeft voldoening om deze bijzondere school te kunnen helpen”.

Diverse schilderwerkzaamheden zijn opgepakt, waaronder het schilderen van de banken op de speelplaats. Metalen palen in de school zijn voorzien van verschillende kleuren en de binnenmuren zijn opnieuw gewit. Daarnaast is de interne zandbak voorzien van schoon zand, terrassen schoongespoten en zijn de verouderde digiborden van de muren verwijderd.

DE KOK BOUWGROEP

Traditiegetrouw combineert De Kok Bouwgroep hun jaarlijkse teambuildingsdag met een maatschappelijk verantwoorde activiteit. De Kok Bouwgroep is sinds 1925 actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie, service & onderhoud. De stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda wordt door hen ingezet voor het maken van de verbindingen met het Bredase maatschappelijke veld en de coördinatie van deze activiteiten. Dit jaar werd gekozen voor basisschool Het Kasteel, gelegen aan de Rijnauwenstraat in Breda. Het Kasteel, onderdeel van INOS, verzorgt een hoogwaardig aanbod van onderwijs en dienstverlening in de regio Breda aan kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en langdurig zieken. Het Kasteel is in 2015 ontstaan uit een fusie tussen Mytylschool, Lidiunaschool en Openluchtschool.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X