Teteringen – Op 28 november 2019 was het bij Park Zuiderhout in Teteringen een ware beestenboel!

De medewerkers van Spadel Nederland hebben op verschillende manieren de handen uit de mouwen gestoken in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid en de bewoners van Park Zuiderhout verrast met een mobiele kinderboerderij!

Een deel van de medewerkers is met een grote groep bewoners de kerstshow van Tuincentrum Avri in Dongen gaan bezoeken. Op locatie van Park Zuiderhout werden vetbollen, pindaslingers en vogelhuisjes gemaakt voor in de tuin/op de balkons van de bewoners. Het gebouw is in volledige kerstsfeer gebracht door het ophangen van de kerstversiering in het hele gebouw en er werd gewandeld met bewoners in het naast gelegen bos.

In de grote zaal is een heuse Knuffelfarm (mobiele kinderboerderij) opgebouwd waar de bewoners konden gaan knuffelen met vele verschillende soorten dieren zoals een schaap, geit, bokje,  kalfje en een alpaca maar ook kleinere dieren zoals cavia’s, konijnen, kippen, biggen, puppies en een poes.

Park Zuiderhout is een uniek verzorgingshuis waar mensen op leeftijd landelijk wonen, zorg ontvangen en het leven vieren. Op het terrein van Park Zuiderhout wonen 350 ouderen, in hun eigen parkappartement, een groepswoning of op de afdeling voor mensen met dementie. Ook bieden zij mensen van binnen en buiten Park Zuiderhout een extra thuis op de dagbesteding.

Spadel Nederland organiseerde de eerste editie van One Citizen Day voor alle medewerkers.

“Als de mens het water beschermt, beschermt het water de mens”.
Spadel is marktleider in natuurlijk mineraalwater in de Benelux, dankzij de succesvolle watermerken Spa en Bru. Met ruim 1300 medewerkers zijn zij actief in vijf landen: België, Nederland, Bulgarije, Frankrijk en Engeland. Zij focussen zich op sterke merken met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Spadel is van oudsher een familiebedrijf met stevige kernwaarden: “togetherness, agility, ownership and excellence’. De mensen bij Spadel zorgen niet alleen goed voor elkaar, maar ook voor de natuur, met duurzame ontwikkeling in het hart van hun missie.

De Spadel Group is gecommitteerd om elk jaar een One Citizen Day te houden.

Fotoalbum Spadel op bezoek bij Park Zuiderhout | 28 november 2019
img_2174-1img_2189-1img_2167-1

Fotoalbum Spadel op bezoek bij Park Zuiderhout | 28 november 2019

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X