Kopje koffie glazenwasser?

Kopje koffie glazenwasser?

Stichting Nelis heeft een succesvol leer/werk traject voor met name jongeren die een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Stichting Nelis begeleidt deze kandidaten naar duurzame arbeidsrelaties door aanbod van coaching, opleidingen en werkgevers in de schoonmaak en glazenwassersbranche. In de praktijk zijn de Bredase jongeren opgeleid in en rond het Rat Verlegh stadion.

De meeste kandidaten zijn onlangs geslaagd voor meerdere opleidingen in het traject en Stichting Nelis wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor meeste jongeren is dit namelijk een mijlpaal in hun leven. Stichting Nelis zet de kandidaten graag in het zonnetje en heeft daarvoor contact gezocht met Douwe Egberts in Utrecht om bij hen de diploma uitreiking te vieren onder het mom ‘Kopje koffie glazenwasser?’. Douwe Egberts stelt hiervoor kosteloos haar locatie en versnaperingen beschikbaar. De diploma uitreiking vindt plaats op 29 augustus. Voor het vervoer van de twintig kandidaten uit Breda en twintig uit Tilburg is door stichting Nelis contact gezocht met stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.

Arriva
Deze heeft vervoerder Arriva, partner van stichting Betrokken Ondernemers Breda, benaderd om de geslaagden uit Breda en Tilburg naar Utrecht v.v. te vervoeren. Arriva stelt kosteloos een Brabantliner beschikbaar. Om 07.30 uur vertrekt het gezelschap vanuit Breda naar Tilburg om daar om 08.15 uur de geslaagden op te helen. De diploma uitreiking vindt plaats om 10.00 uur op het Utrechtse hoofdkantoor van Douwe Egberts en duurt tot 11.30 uur. Hierna vertrekt het gezelschap weer via Tilburg naar Breda.

Ian Smeyers van Stichting Nelis: “Als stichting maken wij geen winst, dat is natuurlijk geen verrassing. Daarom zijn financiële mogelijkheden beperkt. Toch willen wij de geslaagden op een leuke wijze hun diploma overhandigen en hebben hiervoor contact gezocht met Douwe Egberts en stichting Betrokken Ondernemers. Dankzij hen kunnen we de jongeren een fantastische diploma uitreiking bezorgen”.

Edwin Vissers, exploitatiemanager van Arriva: “Wij voelen ons zeer betrokken in Brabant en zijn graag op het verzoek van stichting Betrokken Ondernemers ingegaan om deze groep geslaagden uit Breda en Tilburg naar Utrecht te vervoeren. Ook wij zijn van mening dat deze jongeren een mooie diploma-uitreiking verdienen en dragen graag een steentje bij door het vervoer aan te bieden”.

Betrokken Ondernemers Samen voor Breda is het netwerk en de specialist in maatschappelijk betrokken ondernemen in Breda. Het doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap.

Kopje koffie glazenwasser?
Kopje koffie glazenwasser?

Start typing and press Enter to search

X