Betrokken Ondernemers Breda organiseerde samen met Surplus Welzijn de Week van de Verwenzorg. Van 8 t/m 17 september werden mensen die afhankelijk zijn van zorg, uitgenodigd (chronologische volgorde) voor het Koffieconcert, Verwenzorgconcert in het Chassé Theater, de Rollatorloop, het Meezingconcert bij Zuylen en Wereldsmaken bij Woonzorgcentrum Raffy.

Centraal in de Verwenzorgweek staan mensen die minder mobiel zijn, mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig of zelfs onmogelijk is om er zelfstandig er op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Zowel zelfstandig wonende inwoners van Breda als die in zorgcentra wonen waren uitgenodigd deel te nemen aan de vele activiteiten. Deze mensen werden eens extra in het zonnetje gezet.

Kun je zingen? Zing dan mee! | zondag 15 september
Zuylen uitvaartonderneming opende voor de tiende keer haar deuren voor cliënten uit de zorg om deel te nemen aan het meezingconcert: “Kun je zingen? Zing dan mee!”. Onder leiding van zangers Zuylen en pianist Leon Schenkels werden vele herkenbare oud-Hollandse nummers gezongen. Zo’n 200 ouderen, cliënten, familieleden en mantelzorgers van de cliënten waren aanwezig en samen genoten zij van de muziek en van de heerlijke little tea, aangeboden door bakkerij Pol van de Bogaert uit Princenhage.

Meezingconcert | 15 september 2019

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X