Week van de Verwenzorg: 18, 20 en 23 september 2016

Week van de Verwenzorg. Meezingconcert 2016

Elk jaar organiseren we voor cliënten uit de zorg de Week van de Verwenzorg waarin we samen met Surplus Welzijn 3 gratis activiteiten organiseren. Kijk voor de data 2017 in de Agenda
Foto: Meezingconcert

Week van de Verwenzorg. Meezingconcert 2016
Week van de Verwenzorg. Meezingconcert 2016

Zingen bij Zuylen | 2016
Zuylen uitvaartverzorging opende voor de 7e keer op zondagmiddag 18 september 2016 om 14.00 uur haar deuren voor cliënten uit de zorg om deel te nemen aan het meezingconcert: “Kun je zingen? Zing dan mee!”.  Zo’n 200 cliënten uit de zorg genoten van de ambiance, de lekkernijen en de muziek. Er werd uit volle borst meegezonden.

Aan de vleugel zat Joep Moonen die het muzikale spel ondersteunde. Frits Steenbakker en Marc van Esch zongen liedjes van weleer, van Nederlandse inhakers tot mooie Engelse luisterliedjes. Lisianne Fennema (Zuylen) was naast organisator van het evenement, ook gastzangeres. De techniek lag in handen van Jack Konings. Tussendoor genoten de gasten van vele lekkernijen, aangeboden door bakkerij Pol van de Bogaert. Vele medewerkers van Zuylen droegen hun steentje vrijwillig bij door de gasten goed in de watten te leggen.

Het meezingconcert is de afsluiter van een fantastische Verwenzorgweek, die St. Betrokken Ondernemers Samen voor Breda samen met Surplus elk jaar organiseert. Naast dit Meezingconcert worden er nog 2 evenementen deze week georganiseerd. Op dinsdag 20 september zet Huize Raffy haar deuren open voor het evenement Wereldsmaken, waar 220 cliënten genieten van gerechten uit verschillende windstreken. En op vrijdag 23 september wordt de 3e Bredase Rollatorloop georganiseerd bij A.V. Sprint, waar zo’n 150 cliënten hun beste beentje voorzetten.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X