Perfetti Van Melle’s Good Friday! 

Perfetti Van Melle, o.a. bekend van merken als Mentos en Fruittella, is een bedrijf dat zich graag inzet voor de samenleving. Dit jaar deden ze dit op Goede Vrijdag 19 april, voor het eerst met al hun vestigingen en fabrieken in Nederland, te weten Breda, Weert, Sittard en Andelst. In totaal zijn dit ruim 300 Perfetti medewerkers. De medewerkers in Breda hebben op deze zonnige dag 270 leerlingen van 4 basisscholen een geweldige dag bezorgd in en rond het NAC Stadion, ze hebben een complete moestuin aangelegd bij zorgboerderij de Bollendonk en legden ouderen van 2 verzorgingstehuizen in Breda een dagje in de watten. In totaal hebben zich in Breda zo’n 200 medewerkers ingezet voor de medemens, met als thema, “do something sweet”.

Alle 270 kinderen van groepen 7 en 8 van basisscholen De Wisselaar, De Tweesprong, De Wildert en Ons SBO hebben een geweldige dag gehad in het Rat Verlegh Stadion. Er zijn diverse (voetbal)spellen op het veld en in de grachten gespeeld, de kinderen hebben een kijkje mogen nemen in de VIP bus van NAC Breda, de kleedkamers bezocht en hebben interviews gehouden in de persruimte. Ze hebben een rondleiding door het NAC Museum gekregen, de diverse skyboxen, de omroep cabine en de commandokamer. Ook zijn er diverse luchtkussens opgebouwd.

Bij Zorgboerderij De Bollendonk in Etten-Leur hebben 40 Perfetti medewerkers de handen uit de mouwen gestoken om een moestuin aan te leggen. Zorgboerderij de Bollendonk is een nieuwe zorgboerderij voor mensen met een beperking, de zogenaamde “hulpboeren”. De hulpboeren kunnen nu helpen met het verbouwen van de groenten en het klaarmaken van heerlijke gerechten.

Bij Seniorenresidentie Ruitersbos waren 25 Perfetti medewerkers aan het werk. Ze hebben de tuin onder handen genomen, bakken gevuld met voorjaarsbloemen, de kruidentuinen aangevuld, het bijenhotel opgeknapt en banken geschilderd. Ook zijn leuke activiteiten ondernomen met ouderen zoals wandelen, meehelpen met de lunch, meedoen met de yogaklas en de wekelijkse gymles.

Bij Woonzorgcentrum de Leystroom hebben 25 Perfetti medewerkers zich ingezet voor de medemens. Op diverse woongroepen is er individuele aandacht gegeven aan de bewoners, zoals een praatje gemaakt, en/of gewandeld. Er is geholpen met het uitserveren van koffie en samen met de bewoners is cake gebakken. Ook zijn clienten in de dagverzorging vanuit de thuissituatie bezocht voor extra individuele aandacht. Bij Woonzorgcentrum de Leystroom zijn ook de handen uit de mouwen gestoken voor klussen zoals het schoonmaken van de trappen, blad verwijderen in de binnentuin, gordijnen wassen en de ramen zemen.

Foto-album
Fotoalbum Perfetti Van Melle does something sweet

Fotoalbum Perfetti Van Melle does something sweet

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X