Week van de Verwenzorg: 18, 20 en 23 september 2016

Week van de Verwenzorg. Rollatorloop 2016

Elk jaar organiseren we voor cliënten uit de zorg de Week van de Verwenzorg waarin we samen met Surplus Welzijn 3 gratis activiteiten organiseren. Kijk voor de data 2017 in de agenda

Foto: Rollatorloop

Week van de Verwenzorg. Rollatorloop 2016
Week van de Verwenzorg. Rollatorloop 2016

Week van de Verwenzorg: 18, 20 en 23 september

Na het succes van de afgelopen jaren, organiseerde Betrokken Ondernemers Breda in samenwerking met Surplus Welzijn opnieuw een Verwenzorgweek. Wederom drie prachtige evenementen voor mensen die minder mobiel zijn en mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig is om er zelfstandig op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. En daarom worden ze in de Verwenzorgweek eens in het zonnetje gezet.

Rollatorloop: Vrijdag 23 september
De Bredase Rollatorloop is een blijvertje na het succes van voorgaande jaren. In het kader van lekker bewegen en gezellig samen buiten zijn, zetten we een parcours uit vanaf Atletiek Vereniging Sprint waarbij alle deelnemers samen een stukje gaan wandelen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden/capaciteiten van de cliënten. Natuurlijk zijn ook mensen met een rolstoel of mensen die het gewoon leuk vinden om te wandelen ook van harte uitgenodigd. Na een gezamenlijke warming-up worden er diverse afstanden gelopen, op de atletiekbaan en in het Mastbos. Uiteraard krijgen de deelnemers een startnummer, is er muzikale omlijsting door ‘Goei Weer’ en ‘Tjerry & Mariska’ (onder meer bekend van Tranen van Van Cooth), is er een speaker aanwezig en worden de deelnemers als echte atleten feestelijk onthaald. Er is geen wedstrijdelement; het gaat hierbij louter om de spreekwoordelijke eer. Na afloop is er dan ook voor alle deelnemers een ‘gouden’ medaille.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X