Breda – Op zaterdag 16 juni hebben medewerkers van Van der Sande Makelaars, een vijftiental bewoners van woonzorgcentrum Heuvel een onvergetelijke middag bezorgd door een rit met een paardentram te maken in het Mastbos.

Of je als bedrijf maatschappelijke betrokkenheid toont omdat het goed staat in je jaarverslag, omdat het hoog scoort bij personeel of omdat je iets terug wilt doen voor de samenleving, de reden maakt niet uit. ‘Als je het maar doet’, aldus directeur Rombout Kerremans van de Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.

5 medewerkers van Van der Sande Makelaars hebben zich afgelopen zaterdag ingezet voor de samenleving. Ze zijn met 14 bewoners van woonzorgcentrum Heuvel van Thebe, een woonzorgcomplex voor ouderen, op pad geweest. Om 11.00 uur werden de bewoners met de paardentram opgehaald en hebben een prachtige rit gemaakt door het Mastbos. De tussenstop vond plaats bij Huis den Deijl, waar ze verwend werden met een heerlijke lunch.

“Het is voor deze ouderen geweldig om eindelijk weer eens iets leuks te doen. Door alle bezuinigingen komen we hiervoor tijd en geld tekort”, aldus Sandrine Faivre van Thebe. “Als de ouderen dan ook nog eens met de paardentram mogen, dat maakt het helemaal af”.

Patricia van der Muren, van Van der Sande Makelaars: “het geeft enorm veel voldoening om met deze eenzame ouderen op pad te gaan. Wat is nu één dag per jaar? Daar maak ik graag tijd voor. Ik kijk alweer uit naar volgend jaar, dan gaan we zeker weer iets met ouderen doen”.

Foto’s op stap met de paardentram
img-20180618-wa0000img-20180618-wa0001img-20180618-wa0002

Foto’s op stap met de paardentram

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X