Betrokken Ondernemers Breda organiseerde samen met Surplus Welzijn de Week van de Verwenzorg. Van 8 t/m 17 september werden mensen die afhankelijk zijn van zorg, uitgenodigd (chronologische volgorde) voor het Koffieconcert, Verwenzorgconcert in het Chassé Theater, de Rollatorloop, het Meezingconcert bij Zuylen en Wereldsmaken bij Woonzorgcentrum Raffy.

Centraal in de Verwenzorgweek staan mensen die minder mobiel zijn, mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig of zelfs onmogelijk is om er zelfstandig er op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Zowel zelfstandig wonende inwoners van Breda als die in zorgcentra wonen waren uitgenodigd deel te nemen aan de vele activiteiten. Deze mensen werden eens extra in het zonnetje gezet.

Verwenzorgconcert

Het 200 jarig bestaan van woonzorgcentrum Elisabeth (onderdeel Surplus), het 100 jarig bestaan van Thebe, het 10 jarig jubileum van Betrokken Ondernemers Breda en het 15 jarig bestaan van CZ Verwenzorgprijsvraag was de aanleiding om de krachten te bundelen voor het organiseren van dit overweldigend Verwenzorgconcert.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Het Symfonisch Collectief (SymCo), de Bredase zangeres Natasja Hilverink, Marga Bult en als kers op de grote taart Frans Bauer.

Verwenzorgconcert | 10 september 2019

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X