Voor de 9e keer organiseerde Betrokken Ondernemers Breda samen met Surplus Welzijn de Week van de Verwenzorg. Op 16, 18, 21 en 23 september werden mensen die afhankelijk zijn van zorg, uitgenodigd voor het Koffieconcert, Wereldsmaken, de Rollatorloop en het Meezingconcert. Centraal in de Verwenzorgweek staan mensen die minder mobiel zijn, mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig of onmogelijk is om er zelfstandig op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Zowel zelfstandig wonende inwoners van Breda als die in zorgcentra wonen waren uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten. Deze mensen werden eens extra in het zonnetje gezet. 

De Verwenzorgweek wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van Surplus, Zuylen, gemeente Breda, stichting RCOAK, stichting Voormalig Gasthuis Breda, Albert Heijn Valkeniersplein, het Prinsentuincollege, Huize Raffy, Thebe IJpelaar, stichting Grez-Mahie en Happy Point.

Koffieconcert

In 2018 is voor het eerst een koffieconcert in het park aan de Croystraat in de wijk IJpelaar georganiseerd. Wat hebben de gasten genoten! Het smartlappenkoor “Beekse Smart” uit Prinsenbeek verzorgde een spetterend optreden op het terras van Thebe IJpelaar. Het koor bestond deze middag uit zo’n 40 leden, inclusief muzikanten. De gasten werden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers aangeboden door Albert Heijn Valkeniersplein.

Koffieconcert | 16 september 2018

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X