Betrokken Ondernemers Breda organiseerde samen met Surplus Welzijn de Week van de Verwenzorg. Van 8 t/m 17 september werden mensen die afhankelijk zijn van zorg, uitgenodigd (chronologische volgorde) voor het Koffieconcert, Verwenzorgconcert in het Chassé Theater, de Rollatorloop, het Meezingconcert bij Zuylen en Wereldsmaken bij Woonzorgcentrum Raffy.

Centraal in de Verwenzorgweek staan mensen die minder mobiel zijn, mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig of zelfs onmogelijk is om er zelfstandig er op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Zowel zelfstandig wonende inwoners van Breda als die in zorgcentra wonen waren uitgenodigd deel te nemen aan de vele activiteiten. Deze mensen werden eens extra in het zonnetje gezet.

Koffieconcert
Voor de tweede keer op rij was het Koffieconcert op het terras van Thebe IJpelaar een daverend succes. Het smartlappenkoor “Beekse Smart” uit Prinsenbeek verzorgde een spetterend optreden met leuke meezingers. Op het terras, grenzend aan een prachtig park aan de Croystraat in de wijk IJpelaar, was het in de zon genieten voor alle 150 gasten. De gasten werden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers aangeboden door Albert Heijn Valkeniersplein.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X