Voor de 9e keer organiseerde Betrokken Ondernemers Breda samen met Surplus Welzijn de Week van de Verwenzorg. Op 16, 18, 21 en 23 september werden mensen die afhankelijk zijn van zorg, uitgenodigd voor het Koffieconcert, Wereldsmaken, de Rollatorloop en het Meezingconcert. Centraal in de Verwenzorgweek staan mensen die minder mobiel zijn, mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig of onmogelijk is om er zelfstandig op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Zowel zelfstandig wonende inwoners van Breda als die in zorgcentra wonen waren uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten. Deze mensen werden eens extra in het zonnetje gezet. 

De Verwenzorgweek wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van Surplus, Zuylen, gemeente Breda, stichting RCOAK, stichting Voormalig Gasthuis Breda, Albert Heijn Valkeniersplein, het Prinsentuincollege, Huize Raffy, Thebe IJpelaar, stichting Grez-Mahie en Happy Point.

Kun je zingen? Zing dan mee!

Zuylen uitvaartonderneming opende op zondagmiddag 23 september om 14.00 uur haar deuren voor cliënten uit de zorg om deel te nemen aan het meezingconcert: “Kun je zingen? Zing dan mee!”. Onder leiding van zangers van Zuylen en pianist Leon Schenkels werden vele herkenbare oud-Hollandse nummers gezongen. Zo’n 200 ouderen, cliënten, familieleden en mantelzorgers van de cliënten waren aanwezig en samen genoten zij van de muziek en van de heerlijke little tea, aangeboden door bakkerij Pol van de Bogaert uit Princenhage.

Meezingconcert | 23 september 2018

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X