Zonnebloem deelnemers op pad

Zonnebloem deelnemers op pad

Vrijdag 17 juni hebben 32 medewerkers van Rassers Advocaten 16 deelnemers van de Zonnebloem een onvergetelijke middag bezorgd. Zij hebben een lichamelijke beperking en zijn rolstoel gebonden. Zij maakten in bijzondere auto’s een puzzeltoertocht door de regio.

Vrijdag 17 juni hebben 32 medewerkers van Rassers Advocaten 16 deelnemers van de Zonnebloem een onvergetelijke middag bezorgd. Zij hebben een lichamelijke beperking en zijn rolstoel gebonden. Zij maakten in bijzondere auto’s een puzzeltoertocht door de regio.

Na het opknappen van de tuin van de Mytylschool, het klussen bij de Krabbebossen en de deelname aan de Directeuren Maken Vuile Handen dag in het 500 jarige Mastbos, stond dit jaar de buitendag van het advocatenkantoor in het teken van het aanbieden van een gezellige dag aan jong volwassenen van de Zonnebloem. Met o.a. een aantal speciale auto’s, variërend van cabrio’s tot old timers hebben 32 medewerkers van Rassers Advocaten 16 deelnemers van de Zonnebloem een onvergetelijke middag bezorgd. De ontvangst van de gasten vond plaats bij De Peer met heerlijke saté en een drankje. Vervolgens startte de puzzeltoertocht door de regio naar de tussenstop bij golfbaan Landgoed Bergvliet. Na een drankje werd hier van auto gewisseld en de tocht vervolgd. De afsluiting van de toertocht vond wederom plaats bij De Peer met een hapje en een drankje. De tocht werd begeleid door vier verpleegkundigen.

Doelstelling van deze jaarlijkse dag voor Rassers is samen met alle collega’s iets leuks doen en een maatschappelijke bijdrage leveren aan Breda. Maarten van Nielen, kantoordirecteur bij Rassers Advocaten: “We hebben een ontzettend leuke middag gehad. Gezelligheid stond voorop. De Zonnebloem deelnemers hebben genoten!”
Rassers Advocaten is al meer dan 100 jaar een begrip in Breda. Het kantoor bestaat uit 30 gespecialiseerde advocaten, die gezamenlijk alle rechtsgebieden bestrijken waarmee een ondernemer te maken kan krijgen. Daarmee is Rassers de juridische sparring-partner voor ondernemend Breda.

Het hoofdkantoor van Nationale Vereniging de Zonnebloem staat in Breda. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al bijna 70 jaar. De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een beperking een onvergetelijke dag of aangepaste vakantie te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft daarbij nooit een belemmering te zijn.

De match tussen Rassers en de Zonnebloem kwam tot stand via bemiddeling van de Stichting Betrokken Ondernemers. De stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis. Zo draagt de stichting bij aan een hechtere samenleving. De nadruk ligt hierbij op bedrijfsvrijwilligers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen. Bij de stichting zijn nu 115 Bredase bedrijven en organisaties aangesloten. Rassers advocaten is partner vanaf de oprichting van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda in 2009.

Start typing and press Enter to search

X