MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Voor maatschappelijke organisaties

U vraagt zich misschien af wat maatschappelijk betrokken ondernemen is en hoe uw organisatie kan profiteren van deze nieuwe samenwerking met bedrijven. En waarom kunnen bedrijven belangstelling hebben voor uw vereniging of stichting? Wat kunnen bedrijven anders bieden dan geld? Hoe kom je in contact met bedrijven? Moet je zelf ook tegenprestatie bieden?

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?

Betrokken Ondernemers Breda ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Voor  maatschappelijke organisaties
Foto: LINK-Fotografie

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

COACHING EN ADVIES

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten. Raadpleeg de agenda voor de workshop “Flirten met bedrijven”.

De juiste match

Bedrijven hebben veel te bieden. Naast kennis hebben zij vele handjes in huis die tijdens een teambuildingsactiviteit veel werk kunnen verzetten. Of wat dacht je van laptops die niet meer gebruikt worden? Wij helpen je aan de juiste match.

MATCH EVENTS EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij. Raadpleeg onze agenda.

Matches

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Breda? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie.

ERVARINGEN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Wij hebben gisteren een topdag beleefd dankzij onze superdeal tijdens de Meet en Match! Op dinsdag 13 september, een tropische dag, rondrijden met de Mercedes Cabrio! (Ik ben persoonlijk ook wel echt fan geworden van deze auto ha ha). Cliënten van Amarant , werkzaam bij de IJpelaar, bewoners en enkele vrijwilligers hebben met mij mogen rondtoeren in deze bolide. Topdag! Hartelijk dank voor deze fantastische dag (voor herhaling vatbaar ha ha).

– Gonnie Schreurs van Thebe IJpelaar: Rüttchen Autowereld leende een Mercedes cabrio uit om met de bewoners in rond te kunnen rijden.

Onze dementerende bewoners komen niet vaak buiten de deur. Toch genieten zij enorm van de natuur. We zoeken een grote schommel met een ruggensteun voor in onze binnentuin. Atea Groep Breda en Maas-Jacobs sloegen de handen ineen; Maas-Jacobs zorgde voor al het materiaal en ATEA voor de bouwtekening en de bouw van de schommel. Mien Timmers (Thebe Lucia): ‘Het is helemaal geweldig verlopen. Het is een prachtige schommel met een hardhouten frame. Kosten noch moeite zijn gespaard door ATEA en Maas-Jacobs Vastgoed. Alle goede medewerking is er geweest van begin tot het eind. Jullie ook nog hartelijk bedankt voor jullie grote inzet.’

– Mien Timmers van Thebe Lucia

We hebben een fantastisch weekend gehad in Efteling Bosrijk. Geweldig dat de reis van onze bewoners verzorgd kon worden door Arriva Nederland.
Onze dank is groot en gaat uit naar het team Betrokken Ondernemers Samen voor Breda & Arriva Nederland 👍

– Amarant, Team Valdijk

Vrijwilliger zijn is dikwijls heel hard en lang werken maar als je zoals wij onlangs blij verrast werden met de nieuwe ontvangstruimte aangeboden door Winters Bouw & Ontwikkeling, echt dat heeft heel diepe indruk op me gemaakt en dan nu zo’n mooie uitnodiging dat maakt me heel nederig en ja ik kom heel graag. Vrijwilliger ben je niet ter meerdere eer en glorie van jezelf, maar zo heel af en toe ’n aai over je bol doet toch goed en dit is zo’n (lekkere) aai bedankt!

– Henk Elewout van Voedselbank Breda n.a.v. het kerstdiner voor vrijwilligers, aangeboden door Rassers Advocaten en Hotel Princeville.

Maatschappelijke Partners Diamant

Avans Hogeschool

Surplus

Maatschappelijke Partners Robijn

Amarant

Kober Kinderopvang

Thebe

Partner bedrijven Zilver

Amphia
Koninklijke Visio de Blauwe Kamer
Stichting Elisabeth

Partner bedrijven Brons

DJ School International
Internationale School Breda
Revant medisch specialistische revalidatie
Stichting Maatschappelijke Opvang
Zonnebloem

Sympathisant

PCPO Midden-Brabant/Breda
Tientjes Academie

Start typing and press Enter to search

X