MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Voor maatschappelijke organisaties

U vraagt zich misschien af wat maatschappelijk betrokken ondernemen is en hoe uw organisatie kan profiteren van deze nieuwe samenwerking met bedrijven. En waarom kunnen bedrijven belangstelling hebben voor uw vereniging of stichting? Wat kunnen bedrijven anders bieden dan geld? Hoe kom je in contact met bedrijven? Moet je zelf ook tegenprestatie bieden?

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?

Betrokken Ondernemers Breda ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Voor maatschappelijke organisaties
Foto: LINK-Fotografie

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

COACHING EN ADVIES

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten.

De juiste match

Bedrijven hebben veel te bieden. Naast kennis hebben zij vele handjes in huis die tijdens een teambuildingsactiviteit veel werk kunnen verzetten. Of wat dacht je van laptops die niet meer gebruikt worden? Wij helpen je aan de juiste match.

MATCH EVENTS EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij. Raadpleeg onze agenda.

Matches

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Breda? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie.

ERVARINGEN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Via deze weg wil ik nog even laten weten dat we een geweldige dag hebben gehad met en dankzij de cadetten. Rond 13.00 uur waren we wel simpelweg door de kluslijst (die normaal gesproken genoeg is voor een half jaar) heen. Ze hebben allen perfect werk geleverd en waren stuk voor stuk geweldig en respectvol in de omgang! Onze complimenten en wij houden ons zeker aanbevolen voor de toekomst.

– Ralph Smit van Dierenopvangcentrum Breda; 10 cadetten van de KMA hielpen ons onder andere met het uitgraven van twee van onze hondenweides (tot ongeveer 30 cm diepte).

Het is voor deze ouderen geweldig om eindelijk weer eens iets leuks te doen. Door alle bezuinigingen komen we hiervoor tijd en geld tekort”, aldus Sandrine Faivre van Thebe. “Als de ouderen dan ook nog eens met de paardentram mogen, dat maakt het helemaal af”.’

– Van der Sande Makelaars heeft 14 bewoners van Thebe Heuvel een middag met de paardentram meegenomen naar het bos. 

Vanmiddag was ik op De Donk om de “opening” van de nieuw ingerichte huiskamer mee te vieren. Met alle inspanningen, is het heel mooi geworden. Ik wil jullie hartelijk danken voor de inspanningen die jullie opnieuw voor De Donk hebben gedaan!

– Anthonie Maranus, lid Raad van bestuur Surplus Zorg

Op maandag 13 mei zijn we gezellig samen gaan eten bij De Pastakantine. En weet je wat zo leuk was; we mochten helemaal gratis onze buik vullen met al dat lekkers. Dat komt omdat bouwbedrijf Maas-Jacobs tegenover ons aan het bouwen zijn. Zij vonden dan wij dit etentje verdienden vanwege de bouwgeluiden in de vroege ochtend. (uitslapen was er even een tijdje niet bij). Hoe lief is dat!! En gesmuld hebben we zeker. Wat een heerlijke pasta en verse sauzen. Het was heerlijk!  Dankjewel Maas-Jacobs en De Pasta Kantine voor dit gezellige uitje!

– Cliënten en begeleiders Sovak St. Janstraat 16

Maatschappelijke Partners Diamant

Avans Hogeschool

Surplus

Maatschappelijke Partners Robijn

Amarant
Kober Kinderopvang
Thebe

Maatschappelijke partners Zilver

Amphia Ziekenhuis
Breda University of Applied Sciences
Curio
Koninklijke Visio De Blauwe Kamer

Maatschappelijke partners Brons

De Zonnebloem
International School Breda
Nieuwe Veste
Revant medisch specialistische revalidatie
Stichting Maatschappelijke Opvang

Sympathisant

Stichting PCPO Midden-Brabant/Breda
Tientjes Academie

Start typing and press Enter to search

X