MEET & MATCH | 10 APRIL 2018

VRIJWILLIGERSMIDDAG
STUDENTEN SOCIALE STUDIES AVANS

2 SEPTEMBER 2020

Na de overweldigende successen van afgelopen jaren, gaan ook dit jaar op woensdag 2 september 2020 ruim 400 nieuwe studenten van de opleiding Avans Sociale Studies (HBO) tijdens hun eerste studieweek kennismaken met het maatschappelijk veld. Tijdens deze vrijwilligersmiddag kunnen de studenten met het toekomstig werkveld kennismaken en de verschillende facetten van het sociale werk zien en zelf ervaren.

Uiteraard vindt de introductieweek van de Avans studenten alleen plaats wanneer dit vanuit de overheid is toegestaan en houden we ons aan de dan geldende richtlijnen.

Aan Betrokken Ondernemers Breda de taak om voor deze groep studenten weer een zinvolle en leerzame middag te organiseren bij verschillende maatschappelijke organisaties in de stad en aan jullie de vraag: Kunt u deze helpende handen gebruiken? Wij zijn opzoek naar activiteiten/opdrachten/taken waarbij de studenten in contact komen met bewoners en/of cliënten.

De taak/klus/activiteit/opdracht moet een door u opgegeven aantal studenten een middag lang bezig kunnen houden en onder begeleiding van jullie direct uitvoerbaar zijn (dat betekent dat voorbereiding en materialen door jullie verzorgd worden).

De groepjes studenten, altijd onder begeleiding van één mentor of één tweedejaars student zijn op woensdag 2 september van 13:00 – 17:00 uur beschikbaar. Wij stellen het op prijs wanneer de studenten gastvrij ontvangen worden met koffie/thee, een uitleg krijgen over de maatschappelijke organisatie waar zij de middag doorbrengen Tenslotte komen de studenten uit heel het land en kennen ze de stad (nog) niet.

Wij zijn ons bewust van het feit dat de kennismakingsmiddag met het toekomstig werkveld van de studenten op 2 september direct volgt op de datum van 1 september waarop de regering mogelijk versoepelende maatregelen afkondigt. Maar het zou ook kunnen dat deze maatregelen vanwege de actuele stand van zaken beperkt worden, waardoor we op het laatste moment de middag moeten annuleren.

VRIJWILLIGERSMIDDAG SOCIALE STUDIES AVANS | 2 SEPTEMBER 2020

Aanmelden?

Als u gebruik wilt maken van dit aanbod, dan graag bijgaand document invullen en retour mailen aan lieveke@betrokkenondernemersbreda.nl.

Alvast veel dank voor de medewerking en we kijken uit naar een mooie maatschappelijk betrokken middag met de Sociaal Werkers in opleiding!

Meer informatie of kunt u hulp gebruiken bij het formuleren van uw wens? Mail of bel gerust naar Lieveke Ligtenberg.
Lieveke@betrokkenondernemersbreda.nl | 06 – 81 80 73 33
Bereikbaar op maandag\dinsdag\donderdag.

Al deze studenten dienen in hun eerste leerjaar 84 uur stage te lopen bij een maatschappelijke organisatie. Deze middag is een mooie kans voor jullie om op een laagdrempelige manier kennis te maken met potentiële, leergierige stagiaires.

VRIJWILLIGERSMIDDAG SOCIALE STUDIES AVANS | 2 SEPTEMBER 2020

THEMA’S MATCHES

Om je een idee te geven wat voor soort matches er kunnen worden gemaakt tijdens de Meet & Match staan hieronder per thema een aantal voorbeelden.

Start typing and press Enter to search

X