WEEK VAN DE VERWENZORG |
8 tot en met 17 september 2019

Na het succes van de afgelopen jaren, organiseren we dit jaar opnieuw in samenwerking met Surplus Welzijn, de Week van de Verwenzorg. Met vier prachtige evenementen voor mensen die minder mobiel zijn en ouderen voor wie het fysiek of mentaal lastig is er zelfstandig op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Reden genoeg dus om deze kwetsbare doelgroep eens te verwennen.

Week van de verwenzorg aanmelden | 8 tm 17 september 2019

KOFFIECONCERT | 8 SEPTEMBER 2019 (geen plaatsen meer beschikbaar)

Zondag 8 september om 14.00 uur organiseren we dit jaar voor de tweede keer het koffieconcert bij Thebe| De IJpelaar. Smartlappenkoor Beekse Smart verzorgt een spetterend optreden met leuke meezingers. Het optreden eindigt rond 15.30 uur.

ROLLATORLOOP | 13 SEPTEMBER 2019

Deze bijzondere loop vindt plaats op vrijdagmiddag 13 september van 14.00 – 16.30 uur bij Atletiek Vereniging Sprint in het Mastbos. Wij nodigen u graag uit om mee te doen. “Echt iedereen is van harte welkom; met of zonder rollator, rolstoel, looprek of wandelstok!” Samen bewegen is gezond, leuk en gezellig!

MEEZINGCONCERT | 15 SEPTEMBER 2019

Kun je zingen? Zing dan mee! Op zondag 15 september organiseren we van 14.00 tot 16.30 uur bij Zuylen Uitvaartverzorging een groot en uniek meezingconcert. Onder leiding van enthousiaste zangers en een pianist wordt iedereen uitgenodigd mee te zingen met de liedjes van weleer. Tijdens deze gezellig en muzikale middag genieten de deelnemers van een heerlijke little tea.

WERELDSMAKEN | 17 SEPTEMBER 2019 (geen plaatsen meer beschikbaar)

Dinsdagmiddag 17 september van 14.00 tot 16:30 uur opent Huize Raffy haar deuren voor het unieke multiculturele evenement Wereldsmaken! Een geweldige middag vol eten, drinken, dans en muziek uit verschillende culturen.

DOELGROEP

De week van de Verwenzorg organiseren we voor alle mensen uit Breda die minder mobiel zijn of voor wie het fysiek of mentaal lastig/onmogelijk is om er zelfstandig op uit te gaan. 

VERVOER

De bussen van Rol-er-is-uit worden voor alle activiteiten gereserveerd. Zorginstellingen kunnen zich bij Jordi Nouwt van St. Elisabeth aanmelden voor een plaatsje in de bus, mail naar; jordi.nouwt@surplus.nl voor uw aanmelding. De bussen voor het Meezingconcert zijn gratis. Voor de overige evenementen worden de kosten per factuur doorberekend aan de zorginstelling. Woont u niet in een zorginstelling dan kunt u op eigen gelegenheid komen, bijvoorbeeld met de deeltaxi.

KOSTEN EN BESCHIKBARE PLAATSEN

Alle vier de evenementen zijn gratis. De drankjes voor een aantal evenementen  zijn voor eigen rekening.  het Meezingconcert en Wereldsmaken is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We hanteren een ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’-beleid. 

Impressie Rollatorloop 2018

Start typing and press Enter to search

X