Na het succes van de afgelopen jaren, organiseerde Betrokken Ondernemers Samen voor Breda in samenwerking met Surplus opnieuw een Verwenzorgweek en wel van 6 t/m 11 september 2020. Dit jaar met twee prachtige evenementen voor mensen die minder mobiel zijn en mensen voor wie het fysiek of mentaal lastig is om er zelfstandig op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. En daarom worden ze in de Verwenzorgweek eens extra in het zonnetje gezet.

Online Meezingconcert live vanuit Zuylen  | 6 september 2020 

Kun je zingen? Zing dan mee! Op zondag 6 september is het Online Meezingconcert live vanuit Zuylen Uitvaartverzorging uitgezonden.
In een coproductie van Elisabeth TV en BredaNu werden optredens van Dutch crooner Christian Kloet, Sentime muziek, koor “Mooi hè” en de hoofdact met Lenny Kuhr live uitgezonden op het televisiekanaal van BredaNu. Woonzorglocaties uit Breda die zich hadden opgegeven ontvingen een lekkernij van Pol van den Bogaert en een goody bag van Zuylen Uitvaartcentrum. 

Rollatorloop op 8 locaties | 11 september 2020

Vrijdagmiddag om 14:00 uur gaf Wethouder Mirjam Haagh het officiële startschot van de 7e rollatorloop Breda. Het was dit jaar, vanwege het Corona-virus en de daarbij geldende maatregelen, niet mogelijk om alle deelnemers van de Rollatorloop uit te nodigen bij Atletiek Vereniging Sprint. Daarom is er besloten om een ‘Rollatorloop op Locatie’ te organiseren. Bij 7 woon-zorgcentra werd er gestart en bij Monné Zorg & Beweging Industriekade (Belcrum) melden ruim 25 thuiswonende enthousiastelingen zich.

Bij Monné Zorg & Beweging werden vrijdagmiddag de deelnemers feestelijk ontvangen. Voorafgaand deed iedereen enthousiast mee met de warming-up en gaf Wethouder Mirjam Haagh om 14:00 uur het officiële startschot. Waarna er een rondje werd gelopen langs Elektron, de Speelhuislaan en via de Minister Kanstraat weer terug. Iedereen liep het rondje in zijn of haar eigen tempo. Er was geen wedstrijdelement; het gaat om de spreekwoordelijke eer. De ouderen werden wel als echte atleten onthaald en kregen allemaal bij de finish een gouden medaille! Na afloop waren er lekkere appelflappen van Albert Heijn en een heerlijk advocaatje met slagroom!

Foto album Verwenzorgweek 2020 | Fotograaf @Jille Zuidema

ROLLATORLOOP OP 8 LOCATIES | 11 SEPTEMBER 2020
rollatorloop-2020-jille-zuidema-01rollatorloop-2020-jille-zuidema-02rollatorloop-2020-jille-zuidema-03

ROLLATORLOOP OP 8 LOCATIES | 11 SEPTEMBER 2020

ONLINE MEEZINGCONCERT LIVE VANUIT ZUYLEN | 6 SEPTEMBER 2020
bob_lieveke-14bob_lieveke-15bob_lieveke-16

ONLINE MEEZINGCONCERT LIVE VANUIT ZUYLEN | 6 SEPTEMBER 2020

Uitzending BredaNu - Rollatorloop op Locatie

Sfeerbeelden van het Online Meezingconcert 6 september 2020 live vanuit Zuylen

Sfeerbeelden van het Online Meezingconcert 6 september 2020 live vanuit Zuylen

Meezingconcert Live uitgezonden vanuit Zuylen DEEL 1

Meezingconcert Live uitgezonden vanuit Zuylen DEEL 2

Meezingconcert Live uitgezonden vanuit Zuylen DEEL 3

Uitzending Online Meezingconcert live uitgezonden vanuit Zuylen

Start typing and press Enter to search

X