WEEK VAN DE VERWENZORG

Na het succes van de afgelopen jaren, organiseren we dit jaar opnieuw in samenwerking met Surplus Welzijn, de Week van de Verwenzorg. Drie prachtige evenementen voor mensen die minder mobiel zijn en ouderen voor wie het fysiek of mentaal lastig is er zelfstandig op uit te gaan. Door deze beperking is hun wereld klein en ligt sociaal isolement op de loer. Reden genoeg dus om deze kwetsbare doelgroep eens te verwennen.

WEEK VAN DE VERWENZORG 19 TM 24 SEPTEMBER 2017

WERELDSMAKEN | 19 SEPTEMBER 2017

Dinsdagmiddag 19 september opent Huize Raffy haar deuren voor het unieke multiculturele evenement Wereldsmaken! Een geweldige middag vol eten, drinken, dans en muziek uit verschillende culturen. U kunt zich hier niet meer voor inschrijven, dit evenement is volgeboekt.

ROLLATORLOOP | 22 SEPTEMBER 2017

Deze bijzondere loop vindt plaats op vrijdagmiddag 22 september van 13.30 – 16.30 uur bij Atletiek Vereniging Sprint in het Mastbos. Wij nodigen u graag uit om mee te doen. “Echt iedereen is van harte welkom; met of zonder rollator, rolstoel, looprek of wandelstok!” Samen bewegen is gezond, leuk en gezellig!

MEEZINGCONCERT | 24 SEPTEMBER 2017

Kun je zingen? Zing dan mee! Op zondag 24 september organiseren we van 14.00 tot 17.00 uur bij Zuylen Uitvaartverzorging een groot en uniek meezingconcert. Onder leiding van enthousiaste zangers en een pianist wordt iedereen uitgenodigd mee te zingen met de liedjes van weleer. Tijdens deze gezellig en muzikale middag genieten de deelnemers van een heerlijke little tea.

DOELGROEP

De week van de Verwenzorg organiseren we voor alle mensen uit Breda die minder mobiel zijn of voor wie het fysiek of mentaal lastig/onmogelijk is om er zelfstandig op uit te gaan. 

VERVOER

De bussen van Rol-er-is-uit zijn voor alle activiteiten gereserveerd. Zorginstellingen kunnen zich bij Jordi Nouwt van St. Elisabeth aanmelden voor een plaatsje in de bus, klik hier voor uw aanmelding. Woont u niet in een zorginstelling dan kunt u op eigen gelegenheid komen, bijvoorbeeld met de deeltaxi.

KOSTEN EN BESCHIKBARE PLAATSEN

Alle drie de evenement zijn gratis. De drankjes tijdens Wereldsmaken bij Huize Raffy zijn voor eigen rekening. Zowel bij het Meezingconcert als Wereldsmaken zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We hanteren een ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’-beleid. Meldt u zich dus snel aan, zie button hierboven.

Start typing and press Enter to search

X