Spring naar content

Overzicht
impact events

Kom naar de gratis BOB netwerkbijeenkomsten en events. Doe iets voor een ander. En maak je collega’s enthousiast om met hoofd, hart of handen een maatschappelijke organisatie te helpen!

Netwerkontbijt Jaarverslag BOB

2022 was een bewogen jaar waarin veel impact is gemaakt door onze partners. Tijdens een netwerkontbijt vertellen we je graag over al het moois dat we in 2022 samen met jullie voor elkaar hebben gekregen. Dit doen we dit jaar op een andere manier dan voorheen: namelijk door de mooiste verhalen van 2022 te delen!

Verwenzorgweek april 2023

Tijdens de Verwenzorgweek in 2023 dagen wij al onze partners uit om een activiteit te organiseren voor ouderen. Want zij verdienen wel een beetje extra aandacht na de afgelopen jaren. Al deze activiteiten vinden plaats in de week van 17 tot en met 23 april 2023 in Breda.

Ondernemers Maken Vuile Handen Dag

Op vrijdag 2 juni is het tijd voor onze jaarlijkse Ondernemers Maken Vuile Handen Dag. Een dag helemaal weg achter je bureau, je hoofd leegmaken, de stad in, je stappenteller laten ratelen, maar bovenal: samen maatschappelijk impact maken door je handen uit de mouwen te steken!

Match to Meet op het water

Een bijzondere maatschappelijke organisatie verdient een bijzondere locatie om te vertellen wat voor goeds zij doen voor ons mooie Breda. In samenwerking met Bootje Varen en STRND houden wij 20 juni verschillende Match to Meets op het water!

Themabijeenkomst Onderwijs

Tijdens de tweede themabijeenkomst van Betrokken Ondernemers Breda gaan we met elkaar in gesprek over de verbinding tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Themabijeenkomst Verbeter Breda

Op 23 november 2023 gaan we verder met het gesprek over Verbeter Breda, samen met de maatschappelijke partners die iedere dag weer een bijdrage aan leveren om de kloof te verminderen tussen arm en rijk.