Over ons

MISSIE: VERSTERKEN HECHTERE SAMENLEVING

Sinds 2009 is Betrokken Ondernemers Samen voor Breda actief om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te stimuleren om de sociale cohesie in Breda te vergroten.
De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Medewerkers zijn in het bezit van het Kenniscertificaat MBO Intermediair, uitgegeven door MVO Nederland.

We zijn aangesloten bij:

De landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen
MVO Nederland
Netwerk van Intermediairs in Betrokken Ondernemen (NIBO)

Gaat u het verschil maken?

Wat kunt u in één dag voor Breda?
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Maak direct een afspraak met Rombout Kerremans: 06 – 4632 8411 of Willemijn van ’t Hullenaar, 06 – 8180 7333.

Liever een bericht sturen? Hieronder vindt u op welke manier dat kan:

Email:
Rombout Kerremans rombout@betrokkenondernemersbreda.nl
Willemijn van ’t Hullenaar willemijn@betrokkenondernemersbreda.nl

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

St. Betrokken Ondernemers Breda

p/a NAC Stadionstraat 11/4
Postbus 3356
4800 DJ Breda

ONZE VRIJWILLIGE FOTOGRAAF

profielfoto_square_boyd-brian-smith_editBoyd Smith Photo
‘Het fotograferen van mensen loopt als een rode draad door mijn fotografie heen. Portretten van mensen, reportages over mensen, events voor mensen, reclamecampagnes met mensen, of zoals nu mensen die betrokken zijn  met Maatschappelijk Ondernemen. Ook hier geldt dat sfeer, emotie, en creativiteit de ingrediënten blijven voor een geslaagde foto. Meer dan graag ga ik op pad voor Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.’
www.boydsmithphoto.nl

 • Rombout Kerremans
  Rombout Kerremans Directeur

  Na mijn studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer ben ik gestart bij de VVV Bergen op Zoom. Hierna heb ik bijna 7 jaar bij de VVV Breda en Streek-VVV West-Brabant gewerkt. Gevolgd door een baan als evenementencoordinator en beleidsmedewerker toerisme & recreatie bij de Gemeente Breda. Na 3 1/2 jaar kreeg ik de kans in het bedrijfsleven aan de slag tegaan en heb ik 6 jaar voor Princess in Breda gewerkt. Het leukste aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Het draagt bij aan een positiever imago van het bedrijf, het vergroot de samenwerking en collegialiteit onder werknemers en ze zijn trotser op het bedrijf waar ze werken. Daarnaast geeft het persoonlijk vaak heel veel voldoening om voor een maatschappelijk project in de weer te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Mijn uitdaging is dan ook het leggen van verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en projecten. En dan het liefst voor jarenlang.

 • Willemijn van ’t Hullenaar
  Willemijn van ’t Hullenaar Intermediair

  Het verschil maken, dat doe ik het allerliefst. Dat kan op maatschappelijk gebied, maar ook persoonlijk. Na mijn studie vrijetijdsmanagement aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer heb ik 5 jaar voor BurgGolf gewerkt, eerst als medewerker Sales & Events, later als Algemeen Manager. Voordat ik bij Betrokken Ondernemers Breda aan de slag ging, werkte ik als Operationeel Manager bij Gimbrère Advocaten. Waarom Betrokken Ondernemers? Wij maken het verschil. Door het creëren van verbindingen en het leggen van contacten, en dat geeft voldoening.

 • Anita de Klerk
  Anita de Klerk Administratief medewerker

  Vanaf juni 2017 werk ik voor Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.  Ik vind het belangrijk om in een omgeving te werken waarin “maatschappelijk behoeftes” voorop staan. De verbinding leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en de hieruit ontstane matches geven mij veel voldoening. Het naast elkaar staan, gezamenlijke doelen hebben en deze samen bereiken maakt de wereld een stuk mooier. En samen de wereld een stuk mooier maken willen we toch allemaal!

BESTUUR

Samen gaan wij voor een hechtere samenleving in Breda.

Danielle Muller, Voorzitter (partner bij Rassers, advocaat arbeidsrecht)

Frits van Ginneken, Penningmeester (partner bij Witlox vcs)

Anton van Mansum, Bestuurslid (lid Raad van Bestuur Surplusgroep)

Remko van der Sanden, Bestuurslid (directeur ATEA)

Peter van der Schans, Bestuurslid (commercieel directeur Rabobank Breda)

Vacature fotograaf

We zijn altijd op zoek naar fotografen die zich belangeloos voor de stichting willen inzetten om de leuke matches op de gevoelige plaats vast te leggen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Rombout Kerremans via telefoonnummer 06 4632 8411 of via rombout@betrokkenondernemersbreda.nl.

Start typing and press Enter to search

X