Over ons

MISSIE: VERSTERKEN HECHTERE SAMENLEVING

Sinds 2009 is Betrokken Ondernemers Samen voor Breda actief om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te stimuleren om de sociale cohesie in Breda te vergroten.
De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Medewerkers zijn in het bezit van het Kenniscertificaat MBO Intermediair, uitgegeven door MVO Nederland.

We zijn aangesloten bij:

De landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen
MVO Nederland
Netwerk van Intermediairs in Betrokken Ondernemen (NIBO)

Gaat u het verschil maken?

Wat kunt u in één dag voor Breda?
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Maak direct een afspraak met Rombout Kerremans: 06 – 4632 8411

Liever een bericht sturen? Hieronder vindt u op welke manier dat kan:

Email:
Rombout Kerremans rombout@betrokkenondernemersbreda.nl

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

St. Betrokken Ondernemers Breda

p/a NAC Stadionstraat 11/4
Postbus 3356
4800 DJ Breda

ONZE VRIJWILLIGE FOTOGRAFEN

profielfoto_square_boyd-brian-smith_editBoyd Smith Photo
‘Het fotograferen van mensen loopt als een rode draad door mijn fotografie heen. Portretten van mensen, reportages over mensen, events voor mensen, reclamecampagnes met mensen, of zoals nu mensen die betrokken zijn  met Maatschappelijk Ondernemen. Ook hier geldt dat sfeer, emotie, en creativiteit de ingrediënten blijven voor een geslaagde foto. Meer dan graag ga ik op pad voor Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.’ www.boydsmithphoto.nl

Reinier de Vlaam Fotografie
“Al ruim 15 jaar ben ik zelfstandig fotograaf. Door passie, opleiding, meedraaien met toppers in het vak én ruime ervaring kunt u op mij rekenen voor het maken van de top beelden die u nodig heeft: Of het nu gaat om een huwelijksreportage of een bedrijfsreportage, een (editorial) portret of één voor social media, of een documentair project, ik sta op locatie of in de studio te allen tijden voor top kwaliteit en creativiteit”. www.reinierdevlaam.nl

  • Rombout Kerremans
    Rombout Kerremans Directeur

    Na mijn studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer ben ik gestart bij de VVV Bergen op Zoom. Hierna heb ik bijna 7 jaar bij de VVV Breda en Streek-VVV West-Brabant gewerkt. Gevolgd door een baan als evenementencoordinator en beleidsmedewerker toerisme & recreatie bij de Gemeente Breda. Na 3 1/2 jaar kreeg ik de kans in het bedrijfsleven aan de slag tegaan en heb ik 6 jaar voor Princess in Breda gewerkt. Het leukste aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Het draagt bij aan een positiever imago van het bedrijf, het vergroot de samenwerking en collegialiteit onder werknemers en ze zijn trotser op het bedrijf waar ze werken. Daarnaast geeft het persoonlijk vaak heel veel voldoening om voor een maatschappelijk project in de weer te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Mijn uitdaging is dan ook het leggen van verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en projecten. En dan het liefst voor jarenlang.

  • Anne van Engelen
    Anne van Engelen Intermediair

    Na mijn jeugd in het Brabantse Hapert heb ik mogen genieten van het studentenleven in Nijmegen en Breda. In Breda startte ik met de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming op Avans Hogeschool. Er ontstond er een enorme interesse in het vluchtelingenvraagstuk. Ik richtte de stichting Buddy to Buddy Breda op waar ik zo’n 5 jaar werkzaam ben geweest. In die 5 jaar heb ik meer dan 1.200 vluchtelingen en Bredanaars aan elkaar mogen koppelen. Daaruit is een prachtige community ontstaan. Toen ik de kans kreeg om intermediair te worden voor de Betrokken Ondernemers, werd ik enorm enthousiast. Ik kende de meerwaarde al vanuit de praktijk en weet hoe belangrijk het is om als maatschappelijke organisatie een steuntje in de rug te krijgen van betrokken bedrijven die graag iets terugdoen voor de samenleving. Een echte win-win! Ik hou enorm van verbinden en kijk er naar uit om met al onze huidige partners, toekomstige partners en maatschappelijke organisaties verbindingen te creëren die bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren!

BESTUUR

Samen gaan wij voor een hechtere samenleving in Breda.

Danielle Muller, Voorzitter
(partner bij Rassers Advocaten, advocaat arbeidsrecht)

Frits van Ginneken, Penningmeester
(partner bij Witlox VCS)

Anton van Mansum, Bestuurslid
(voorzitter raad van bestuur Surplus)

Peter van der Schans, Bestuurslid
(kantoordirecteur Breda en Tilburg bij Van Lanschot Bankiers)

Nicole Fouchier, Bestuurslid
(Organisatieadviseur bij Emojiee)

Vacature fotograaf

We zijn altijd op zoek naar fotografen die zich belangeloos voor de stichting willen inzetten om de leuke matches op de gevoelige plaats vast te leggen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Rombout Kerremans via telefoonnummer 06 4632 8411 of via rombout@betrokkenondernemersbreda.nl.

Start typing and press Enter to search

X