Over ons

MISSIE: VERSTERKEN HECHTERE SAMENLEVING

Sinds 2009 is Betrokken Ondernemers Samen voor Breda actief om Maatschappelijke Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te stimuleren om de sociale cohesie in Breda te vergroten.
De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Medewerkers zijn in het bezit van het Kenniscertificaat MBO Intermediair, uitgegeven door MVO Nederland.

We zijn aangesloten bij:

De landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen
MVO Nederland
Netwerk van Intermediairs in Betrokken Ondernemen (NIBO)

Gaat u het verschil maken?

Wat kunt u in één dag voor Breda?
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Maak direct een afspraak met Rombout Kerremans: 06 – 4632 8411 of Suzanne Euwe, 06 – 8180 7333.

Liever een bericht sturen? Hieronder vindt u op welke manier dat kan:

Email:
Rombout Kerremans rombout@betrokkenondernemersbreda.nl
Suzanne Euwe suzanne@betrokkenondernemersbreda.nl

Twitter: MboBreda

Facebook: betrokkenondernemersbreda.nl

St. Betrokken Ondernemers Breda

p/a NAC Stadionstraat 11/4
Postbus 3356
4800 DJ Breda

  • Rombout Kerremans
    Rombout Kerremans Directeur

    Na mijn studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer ben ik gestart bij de VVV Bergen op Zoom. Hierna heb ik bijna 7 jaar bij de VVV Breda en Streek-VVV West-Brabant gewerkt. Gevolgd door een baan als evenementencoordinator en beleidsmedewerker toerisme & recreatie bij de Gemeente Breda. Na 3 1/2 jaar kreeg ik de kans in het bedrijfsleven aan de slag tegaan en heb ik 6 jaar voor Princess in Breda gewerkt. Het leukste aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Het draagt bij aan een positiever imago van het bedrijf, het vergroot de samenwerking en collegialiteit onder werknemers en ze zijn trotser op het bedrijf waar ze werken. Daarnaast geeft het persoonlijk vaak heel veel voldoening om voor een maatschappelijk project in de weer te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Mijn uitdaging is dan ook het leggen van verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en projecten. En dan het liefst voor jarenlang.

ONZE VRIJWILLIGE FOTOGRAAF

profielfoto_square_boyd-brian-smith_editBoyd Smith Photo
‘Het fotograferen van mensen loopt als een rode draad door mijn fotografie heen. Portretten van mensen, reportages over mensen, events voor mensen, reclamecampagnes met mensen, of zoals nu mensen die betrokken zijn  met Maatschappelijk Ondernemen. Ook hier geldt dat sfeer, emotie, en creativiteit de ingrediënten blijven voor een geslaagde foto. Meer dan graag ga ik op pad voor Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.’
www.boydsmithphoto.nl

BESTUUR

Samen gaan wij voor een hechtere samenleving in Breda.

Danielle Muller, Voorzitter (partner bij Rassers, advocaat arbeidsrecht)

Frits van Ginneken, Penningmeester (partner bij Witlox vcs)

Anton van Mansum, Bestuurslid (lid Raad van Bestuur Surplusgroep)

Remko van der Sanden, Bestuurslid (directeur ATEA)

Peter van der Schans, Bestuurslid (commercieel directeur Rabobank Breda)

Vacature fotograaf

We zijn altijd op zoek naar fotografen die zich belangeloos voor de stichting willen inzetten om de leuke matches op de gevoelige plaats vast te leggen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Rombout Kerremans via telefoonnummer 06 4632 8411 of via rombout@betrokkenondernemersbreda.nl.

jaarverslag 2015

Met trots presenteren wij ons digitale jaarverslag 2015. Een jaar waar we met veel plezier en trots op terugkijken. Dit jaar is het jaarverslag voor het eerst gemaakt in de vorm van een interactief online magazine. Zowel op uw computer als tablet lekker te lezen. U kunt uitgebreid terugkijken op al onze activiteiten. En als u erbij was, kunt u ze zelfs herbeleven door de vele fantastische videoverslagen, verhalen en sfeerbeelden. Het jaarverslag geeft een uitstekend beeld waar we voor staan en wat we doen, dankzij u allen!

Het jaarverslag is net als voorgaande jaren ontworpen en opgemaakt door onze  partner maan.nl concept en creatie uit Ulvenhout. Zij weten ieder jaar er weer iets bijzonders van te maken!

Mocht u het op prijs stellen een verkorte, gedrukte versie van ons jaarverslag 2015 te ontvangen, laat het mij dan even weten en wij sturen u een exemplaar toe.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier!

Start typing and press Enter to search

X