Spring naar content

Verwenzorgweek

15 april
-
Divers

Verwenzorgweek

 

Heb jij een creatief idee om te organiseren voor de Verwenzorgweek?

De Verwenzorgweek is een initiatief voor bewoners van Breda die langdurig afhankelijk zijn van zorg. Tijdens deze week willen we hen verrassen met extra aandacht. Een activiteit georganiseerd vanuit jouw bedrijf kan zorgen voor een positieve en zorgzame omgeving waarin mensen kunnen ontspannen, genieten en zich gewaardeerd voelen.

We dagen je graag uit om een activiteit te organiseren die bij jou bedrijf past. Als ZZP’er kan je aansluiten bij een gezamenlijke activiteit zoals dit jaar met de activiteit ‘Bootje varen’ in de Biesbosch. Dit kunnen kleine activiteiten zijn zoals nagels lakken of een terrasje pakken, maar denk ook grotere activiteiten zoals een zwemactiviteit, een tour langs de Blind Walls of een sing-a-long concert.

15 tot en met 20 april organiseren wij de verwenzorgweek 2024. Tijdens de verwenzorgweek van 2023 hebben wij al veel blije gezichten gezien. Volgend jaar willen wij dit weer oppakken, samen met jou!

Heb je een fantastisch idee en wil je graag kijken wat past en kan? Of ga je liever mee in de organisatie van een ander idee? Neem dan contact op met Lisa via lisa@betrokkenondernemersbreda.nl. Lisa kan je dan matchen met een zorgpartner waar jouw idee werkelijkheid kan worden.