Spring naar content

Baker Tilly bezorgt bewoners Vredenbergh heerlijke Oud-Hollandse middag

Baker Tilly bezorgt bewoners Vredenbergh heerlijke Oud-Hollandse middag

Teamuitje Baker Tilly 2023
Bedrijfsuitje Baker Tilly bij Surplus Vredenbergh 19 september 2023. FOTO JILLE ZUIDEMA

Bijna veertig bewoners van Surplus Vredenbergh hebben dinsdag 19 september genoten van een heerlijke middag. 32 medewerkers van Baker Tilly speelden met de ouderen onder meer Oud-Hollandse spellen onder het genot van een kop koffie, thee en gebak. 

De bewoners van Vredenbergh en medewerkers van Baker Tilly begonnen de middag met koffie, thee, gebak en een gezellig kletsmomentje. In de loop van de middag kwam iedereen in actie en werd er onder andere peperkoek gehapt, spijlen gevangen en blikken omgegooid. Behalve spelletjes spelen, werd er ook gewandeld en kon er gekozen worden voor een heerlijke handmassage en een leuk nagellakje. Uiteraard was er wat lekkers in de vorm van Hollandse snacks.

“Deze middag is erg leuk voor de afwisseling van ons werk bij Baker Tilly”, vertelt Thomas Tak. “Alle collega’s hebben een leuke middag gehad en zijn met veel leuke verhalen teruggekomen op kantoor”, vult Marouke Nollen-van Dal aan. Ze benadrukt dat de samenwerking met Daniëlle de Blauwe van Vredenbergh goed verliep. “We konden haar altijd bereiken en ze heeft veel geregeld”.

“Middagen als deze zijn heel waardevol”, vertelt Daniëlle de Blauwe. “Het is fijn voor de bewoners om eens een keer een ander gezicht te zien en eens een ander praatje te hebben dan normaal. Het geeft de bewoners energie. De bewoners vertelden er dagen later nog over. Het was een geslaagde dag!”.